Ontwikkel een game design document.

Ontwerp een Game Design Document (GDD) en help met de ontwikkeling van een XR Platform

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

ACHTERGRONDINFORMATIE

Emagine wil een focuspunt ontwikkelen om een ​​toegankelijk XR-leerplatform te creëren voor scholen, bedrijven en ontwikkelaars. Ze richten zich vooral op educatieve inhoud waarin scholen hun grootste klant kunnen worden. Naast dat platform is het de bedoeling dat de content wordt gemaakt door bedrijven, freelance developers en Game-afdelingen binnen het onderwijs. Daarnaast willen ze ondersteuning en uniformiteit bieden met “plugins”.


PROBLEEMSTELLING

Om het XR Platform te kunnen ontwikkelen, wil Emagine eerst goed onderzoek doen. Dit onderzoek moet de psychologie en structuur van het XR-platform verduidelijken. Dit moet een soort GDD (game design document) worden waarin de normen en waarden en implementatie zijn vastgelegd. Als de GDD eenmaal is voltooid, moet Emagine een beter inzicht hebben in hoe het platform met die richtlijnen en ondersteuning kan worden ontwikkeld.


UITDAGING

Uitvoeren van het onderzoek en ontwerp van de GDD in samenwerking met Emagine en ontwikkelaars. Je krijgt een unieke kans om via je opdracht hier onderdeel van te worden. Studeer je aan de Universiteit Twente en ben je op zoek naar een uitdagende bachelor thesis? Wil je aan het begin staan ​​van iets dat de wereld rond kan gaan? Reageer dan snel.


Enkele voorwaarden die je kunt bedenken zijn:

  • Het moet gebruiksvriendelijk zijn voor ontwikkelaars, docenten en andere gebruikers om een ​​curriculum op het XR-platform te maken.
  • Elke ondersteunde applicatie in het XR-platform moet uniformiteit in gebruik uitstralen
  • Het XR-platform moet een centraal punt zijn om ontwikkelaars, scholen, bedrijven en studenten met elkaar te verbinden om vraag en aanbod te stimuleren.
  • Het platform moet eenvoudig schaalbaar zijn, maar ook overzichtelijk en aantrekkelijk blijven.
  • Voor scholen en bedrijven is het belangrijk dat leerkrachten de voortgang en inzet van leerlingen kunnen meten.

Bedrijfsprofiel Novel-T

Emagine is een start-up en ontwikkelt al enkele jaren VR, AR, HoloLens en Games. Dit doen ze zowel voor onderwijsinstellingen als voor bedrijven en andere commerciële partijen. Ze staan ​​op het punt een compleet nieuw innovatief platform op te starten dat de potentie heeft om een ​​soort Netflix / Spotify te worden op het gebied van XR leerervaringen in de breedste zin van het woord.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site Novel T. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 500
7521 AN ENSCHEDE
053 - 483 6800