Constructiebankwerker/ lasser

Niverplast is op zoek naar een Constructiebankwerker/ lasser.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-6-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jouw werkzaamheden bestaan uit het samenstellen en lassen van diverse onderdelen binnen de machinebouw.  De laswerkzaamheden omvatten tig lassen van RVS. Je werkt zelfstandig aan de hand van een technische tekening. Ook het op maat maken van onderdelen en delen van constructies door middel van knippen, zetten, zagen, slijpen en snijden behoort tot je werkzaamheden. Het betreft grote en kleine RVS constructies.


Functievereisten

Je hebt een MBO opleiding richting metaalbewerking afgerond. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als plaatwerker/ lasser. Je hebt ervaring met Mig/Mag of Tig lassen. Je beschikt over een zelfstandige en gemotiveerde houding. Je bent flexibel ingesteld, kwaliteitsbewust en hebt een positieve uitstraling. Problemen ga je niet uit de weg en pak je direct aan. 


Bedrijfsprofiel Niverplast B.V.

Je bent werkzaam binnen ons team van constructie: Passion 4 Stainless Steel BV. Samen met je collega's vormen jullie een hecht team binnen Niverplast van inmiddels 18 collega's. Je werk is een groot onderdeel van je leven, dan kun je het maar beter leuk hebben samen. Plezier vinden we erg belangrijk binnen Niverplast en hier dragen we dan ook graag een steentje aan bij met onze te gekke Niverplast feesten en gezellige vrijdagmiddagborrels. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Baruch Spinozastraat 2
7442 PD NIJVERDAL
+31 548 538 393