C# Software Engineer

Niverplast zoekt een C# Software Engineer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-9-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als C# Software Engineer kom je te werken in een klein team en ontwikkel je o.a. HMI, AI Vision en andere automatiseringssoftware. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het inrichten van de HMI's van onze machines. Je zorgt dat er koppelingen worden gemaakt met bijv. PLC’s, AGV’s, ERP- en automatiseringssoftware. Waar het kan help je je collega's met software die herhalende taken automatiseert. Je bedenkt daarnaast nieuwe functionaliteiten die je live zet om ze te testen. Je verbetert de gebruiksvriendelijkheid van onze applicaties en je ontwerpt creatief en vernieuwend.

Functievereisten

Je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding of HBO-niveau verkregen door ervaring. Je hebt ervaring met Microsoft WPF, AspNetCore, Entity Framework en/of SQL. Daarnaast ben je bekend met OTAP. Deze ervaring heb je de afgelopen jaren opgedaan in een vergelijkbare rol. Je beheerst de Engelse taal, bent probleemoplossend, een beetje creatief en hebt analytisch vermogen. Interesse in of ervaring met tools als Git, TeamCity, Docker, Octopus Deploy & VMWare is mooi meegenomen.

Aanbod

Je komt te werken in een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Je bent eigen baas en daarmee verantwoordelijk voor je eigen werk. Je werkt als C# Software Engineer in een klein team samen met je 2 directe collega's Harm en Dieuwert.

Bedrijfsprofiel Niverplast B.V.

Bij Niverplast zijn we trots op onze onderscheidende aanpak. Waar wij voor staan, hoe wij dingen doen. En wat wij doen, doen wij het liefst net even anders. Bij Niverplast hebben we geen directie of management, geen rangen en standen of autoriteit. Wij geloven in vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat maakt werken leuk en daar word je gelukkig van.

Wij vinden jou namelijk belangrijk. Jouw talent, ideeën en energie kunnen ervoor zorgen dat Niverplast straalt de komende jaren.

Wij hebben een ongekend goede werksfeer. Borrels aan onze eigen bar, legendarische Niverplast-feesten en een informele afdeling. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Niverplast. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Baruch Spinozastraat 2
7442 PD NIJVERDAL
+31 548 538 393