Assistent Controller

Heb jij een echte hands-on mentaliteit? Nijwa Groep in Twente is op zoek naar een Assistent Controller.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-10-2019
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In deze zelfstandige functie heb je een zichtbare rol binnen de organisatie en weet je de financiële cijfers te vertalen naar de business. Je draagt zorg voor het ontwikkelen, onderhouden en opstellen van (financiële) management rapportages en houdt je voortdurend bezig met het monitoren van de processen. Daarnaast heb je een actieve rol in de begrotingscyclus en in het inrichten en verbeteren van de financieel administratieve processen. Deze functie vraagt van jou een analytische en positief kritische houding en een echte hands-on mentaliteit. Je kunt goed omgaan met deadlines. In deze functie rapporteer je aan de Controller, welke ook jouw sparringpartner is.

Functievereisten

  • Afgeronde hbo/wo- opleiding, richting Accountancy, Bedrijfseconomie of International Business Administration
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soort gelijke functie, bij voorkeur in de automotive sector
  • Affiniteit met geautomatiseerde systemen zoals MS Office. Kennis van Exact Software is een pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Communicatief vaardig, gestructureerd en accuraat

Aanbod

Bij Nijwa Groep maken mensen het verschil. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn in alle vestigingen en afdelingen voelbaar. We zorgen dan ook goed voor onze medewerkers. Als je jezelf wilt ontwikkelen met vakgerichte opleidingen, dan bieden we hiervoor volop mogelijkheden. En om je te belonen voor je inzet bieden we je, bovenop een goed salaris, veel extra’s. Zo kun je onder meer korting krijgen op je zorgverzekering en betalen wij voor iedereen een extra premie voor aanvullende zorgdiensten. Ook kun je als medewerker profiteren van kortingen op bijvoorbeeld reizen en witgoedproducten. En omdat we betrokkenheid belangrijk vinden, organiseert Nijwa Groep regelmatig sport- en groepsactiviteiten voor onze medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nijwa Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Vormerij 12
7621 HL BORNE
074 - 2472 500