Kitter

Ben jij handig met een kitspuit en kun je goed afmessen? Dan is Nijhuis Toelevering op zoek naar jou als Kitter!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-7-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Samen werken we iedere dag aan een kwalitatief hoogwaardig product. Met de nadruk op samen: in teamverband worden de kozijnen afgemonteerd, van glas voorzien en transport gereed gemaakt. Voor de afmontage teams zijn we op zoek naar kitters en glaszetters voor het glaszetten, glaslatten plaatsen, roedes plakken, kitten en afmessen van glas en het voorzien van de kozijnen van folie voor transport.

Functievereisten

.

Aanbod

Heb jij feeling met het plaatsen van glas, ben je handig met een kitspuit en kun je goed afmessen? Wij bieden je een organisatie waarin je in een enthousiast team met leuke collega’s samen werkt aan de afmontage van de kozijnen. Je praat mee over verbetering van de afmontage, je helpt zoeken naar slimme oplossingen om sneller en eenvoudiger het werk te doen. Je komt te werken aan een nieuwe moderne high-tech montagelijn.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nijhuis Toelevering. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Molendijk Noord 90B
7461 JE RIJSSEN
0548 53 53 00