CNC Graveur

Bent u de vakman die bij Nijdeken past, dan bent u zeker welkom, want Nijdeken is op zoek naar een CNC Graveur

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-1-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

De functie als graveur ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, graveren en/of frezen van teksten, logo’s en afbeeldingen. Van een ruw stuk materiaal vervaardig je een mooi eindproduct. Je eigen werk kom je in de nabije omgeving zelfs tegen. Het betreft hoogwaardig en specialistisch werk.

Functievereisten

Je hebt ervaring met het werken met CAD programma’s (bijvoorbeeld Hcam, artcam, Autocad, Solid Works). In deze functie verwachten wij dat je kennis en inzicht hebt van de materialen binnen de graveermarkt. Technisch en ruimtelijk inzicht is gewenst.

Aanbod

In deze functie bieden wij de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door interne begeleiding en opleiding.

Bedrijfsprofiel Nijdeken

Graveer en freestechniek Nijdeken is een technisch en creatief bedrijf met veel activiteiten onder één dak. We werken met hoogwaardige en moderne machines en apparatuur en beschikken over de juiste technische kennis. Wij leveren aan een grote diversiteit aan klanten uit het hele land en daarbuiten. Als bedrijf werken wij voortdurend aan kwaliteit, nauwkeurigheid en innovatie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nijdeken. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Granaatstraat 54, 7554 TR Hengelo

074 242 0445