Net afgestudeerde developer

Ben je recent afgestudeerd van HBO Informatica \ K&T \ TI \ HBO ICT \ WO Informatica of een vergelijkbare opleiding? Nerds & Company in Twente is op zoek naar een net afgestudeerd developer!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-6-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

is it you we are looking for?

Wat we graag terugzien in onze Nerds en misschien wel de belangrijkste eigenschap vinden is een passie voor je vak. Want met passie komt vastberadenheid en met vastberadenheid succes. Een pro-actieve houding mag niet ontbreken. Eigen initiatief en een oog voor werkzaamheden die je vast op kan pakken om het je team wat makkelijker te maken worden zeer gewaardeerd. Ook zien we graag dat je leergierig bent, dat je jezelf wilt blijven ontwikkelen, wilt groeien en de bedrijfsbrede visie deelt altijd vernieuwend te willen zijn. Als laatste zoeken we altijd teamspelers. Samen behalen wij onze successen en samen leren we van elkaar.


apprenticeship programme

Als je als junior bij ons aan de slag gaat krijg je een dedicated senior tot jouw beschikking die jou verder helpt. Jouw senior maakt tijd vrij om te zorgen dat jij je verder ontwikkelt. Ook het team zal je hierin bijstaan, maar je hebt als het ware 1 echte coach.

Functievereisten

Ben je recent afgestudeerd van HBO Informatica \ K&T \ TI \ HBO ICT \ WO Informatica of een vergelijkbare opleiding?

Wij willen iedereen die bij ons past een plekje geven, of je net afgestudeerd bent of al jaren werkervaring hebt. Als jij goed bent in wat je doet en wilt blijven leren dan is de kans groot dat je bij ons aan de slag kan.


Aanbod

why you want to work here

Om je te laten zien hoe blij we zijn met jou als collega bieden we jou;


 • niemand die je vrije dagen telt #onbeperktevakantiedagen;
 • de kans om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden;
 • alle vrijheid om congressen en events te bezoeken;
 • vrij te besteden educatiebudget;
 • goed salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitstekende pensioenregeling waar je blij van wordt;
 • een laptop;
 • een omgeving waar jij je op je gemak voelt;
 • afwisselend werk voor diverse bedrijven van start-ups tot corporates;
 • de kans om te werken met de technologie van morgen;
 • werken in teamverband met goede mix tussen ervaring & juniors;
 • alle dagen lekker gratis fruit;

Bedrijfsprofiel Nerds & Company

In 2015 zijn we met Nerds & Company de wereld ingegaan. Voor jou willen we de mooiste, nieuwste, gaafste, slimste software, campagnes, sites en apps ontwerpen en ontwikkelen. Nerds willen we de beste werkplek bieden die zij zich kunnen wensen. En Company? Die maakt het mogelijk door de Nerds te ontzorgen en samen met jou de mogelijkheden op digitaal gebied te verkennen. Techniek en innovatie combineren met creativiteit en jou zo klaarstomen voor de toekomst. Samen met onze blije Nerds. Dat is onze missie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nerds & Company. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 15
7521 PL ENSCHEDE
088 - 6373 700