Market Intelligence Specialist

Nedap is op zoek naar een Market Intelligence Specialist. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-9-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Market Intelligence Specialist heb jij een cruciale rol binnen de organisatie, jij zorgt ervoor dat Nedap beslissingen kan nemen op basis van de juiste data. In deze rol kom je in aanraking met de verschillende markten waarin Nedap actief is; zoals Retail, Livestock en Security. Elk project is om deze reden anders en je krijgt de volledige vrijheid om het tot een succes te maken!


Als Market Intelligent Specialist ben jij verantwoordelijk voor het verzamelen, analyseren en interpreteren van de markt gegevens. Door jouw objectieve en uitgebreide kijk zie en creëer jij kansen. Nedap heeft jouw expertise nodig om belangrijke marktinzichten te verkrijgen op basis van de interne en externe bronnen.


Jij onderzoekt de markt en zorgt voor het juiste ‘outside-in perspectief’. Of te wel; jij zorgt ervoor dat Nedap naast markt- en klantkennis ook inzichten krijgt in haar concurrenten en productkennis. Door middel van de juiste data en rapportages geef je directie en de verschillende marktgroepen inzichten in de trends en kansen in de markt. Je zal een grote bijdrage leveren in het versterken van de positie van Nedap in de verschillende markten. 

Functievereisten

Je bent analytisch sterk en in staat om inzichten te vertalen naar relevante informatie voor de business. Daarnaast ben je in staat om draagvlak te creëren in de organisatie voor deze vrij nieuwe manier van besluitvorming. Door jouw sterke communicatie- en presentatievaardigheden ben je in staat om complexe data aan iedereen uit te leggen. Je bent een kritische denker en bent niet bang om de organisatie uit te dagen.


Daarnaast kun je aan de volgende eisen voldoen;

  • Afgeronde HBO- of WO opleiding; bij voorkeur in de richting van Business Administratie/ Economie of Management;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met het werken met verschillende onderzoeksmethodes;
  • Een goede beheersing van de Engelse taal; Nederlands is een pré.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

In deze functie maak jij onderdeel uit van het Commercial Excellence team. Binnen Nedap ondersteunt het Commercial Excellence team de verschillende marktgroepen om commercieel succesvoller te worden. Dat doen we door ons te focussen op de groeistrategie, samen met Marketing en Sales zorgen we voor een gestandaardiseerd proces en inzichten door de juiste data uit de markt. Naast dat je deel uitmaakt van dit team, werk je samen met de collega’s van de verschillende marktgroepen enerzijds en de directie anderzijds.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111