SRE Manager

Nedap is op zoek naar een SRE Manager. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-9-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Nedap Healthcare is op zoek naar een ervaren SRE Manager, om een gedistribueerd team van engineers, met leden in Europa en Noord-Amerika, te laten groeien en te begeleiden.


Hoewel we een track record van hands-on engineering ervaring verwachten, is deze rol vooral een leiderschaps- en managementrol die een hoge mate van organisatie, communicatie en emotionele intelligentie vereist. Je moet je prettig voelen in een rol waarin je geen code bijdraagt.


Het team moet een evenwicht vinden tussen ad hoc werk, prioriteiten van externe belanghebbenden en intern aangestuurde projecten. Een deel van de rol van de manager zal bestaan uit het bepalen van deze prioriteiten, het formuleren van werkplannen en het communiceren van de afspraken met het team en de stakeholders, en het verantwoordelijk houden van het team voor deze afspraken. 

Functievereisten

Jouw valt weinig meer bij te bregnen als het gaat om SRE en DevOps. Jij weet hoe je applicatielandschappen opbouwt van on prem tot in de cloud. Daarbij beschik je over goede organisatorische vaardigheden en ben je een sterke communicator.


  • Je hebt ervaring in het managen van een gedistribueerd team van 5+ engineers
  • Een track record van het beheren van projecten binnen deadlines
  • Ervaring met de infrastructuur van een high-volume webapplicatie, idealiter met een micro-services architectuur
  • Technische concepten waarvan we verwachten dat je er kennis van, of ervaring mee, hebt: Containerplatform (bijv. Nomad, Kubernetes), Automatiseringspijplijnen (bijv. Jenkins, GitHub Actions), en Orchestration (bijv. Ansible, Puppet, Chef, Terraform)

Aanbod

We vinden het belangrijk om onze talenten de beste werkomstandigheden te bieden. Dit betekent dat je, naast een prima beloningspakket, de vrijheid krijgt om je tijd zo te besteden dat je het maximale uit jezelf haalt en uit wat je doet. Wij registreren geen vakanties - jij bepaalt wanneer je een pauze nodig hebt!


Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering, de mogelijkheid tot aandelen en een aantrekkelijke pensioenregeling.


Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap neemt jouw ontwikkeling zeer serieus. We geven je geen ontwikkelbudget. Wij zorgen ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij wilt. We bieden een uitgebreid introductieprogramma en een persoonlijk ontwikkeltraject waarin we kijken naar jouw potentieel binnen Nedap.

Bedrijfsprofiel Nedap

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.


Het team is verantwoordelijk voor on-premise apparatuur, VM-platforms en containerplatforms, evenals cloudaanbiedingen. Het team beheert en ondersteunt ook kerndiensten, inclusief maar niet beperkt tot databases, monitoring en alarmering, gecentraliseerde logging en back-ups.


De huidige focus ligt op het vergroten en verbeteren van de automatisering van de provisioning en het beheer van deze diensten, hoewel er nog steeds behoorlijk wat legacy-infrastructuur te beheren en te moderniseren is.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111