Frontend Developer

Nedap is op zoek naar een Frontend Developer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-9-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Frontend Developer bij team Ons Agenda ben je gedreven om het dagelijkse leven van zorgverleners te verbeteren. Samen ontwikkelen en onderhouden we webapplicaties om zorgprofessionals blijer en effectiever te maken. Met jouw gevoel voor user experience design kun je een interface bouwen die een plezier is om te gebruiken. Je ontwikkelt nieuwe functies in onze go-to-stack van Vue.js. Een deel van de applicatie is nog in jQuery geschreven en daar heb je een uitgesproken mening over. Je werkt nauw samen met Fullstack Developers en hebt een beetje affiniteit met Ruby on Rails.

Functievereisten

Je ziet jezelf als een 'next level' Frontend Developer. Je houdt van complexe coderingsuitdagingen en bent trots op het leveren van hoogwaardige oplossingen. Bij ons krijg je alle vrijheid om je capaciteiten op dit gebied verder te ontwikkelen.


  • Je hebt ervaring met JavaScript, TypeScript, HTML en CSS;
  • Ervaring met moderne front-end frameworks zoals Vue.js, React of Angular en component-based architectuur;
  • Ervaring met testframeworks zoals Jest en Capybara
  • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • Zelf startend en in staat om zelfstandig in je eigen tempo te werken;


Ervaring met Vue.js / Vuex en Ruby on Rails is zeker prettig, maar mocht je die niet hebben dan ondersteunen we je graag bij de ontwikkeling hiervan.

Aanbod

Wij vinden het belangrijk om onze talenten de beste arbeidsvoorwaarden te bieden. Dit betekent dat je naast een prima beloningspakket de vrijheid krijgt om je tijd zo in te vullen dat je het maximale uit jezelf en wat je doet haalt. Wij houden geen vakanties bij - u bepaalt wanneer u een pauze nodig heeft!


Wij regelen net zo goed het financiële gedeelte van uw pakket. Naast je salaris en vakantiegeld biedt Nedap een 13e maand, een winstdelingsregeling, de mogelijkheid om te participeren in aandelen en een aantrekkelijke pensioenregeling.


Maar bovenal investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling! Nedap neemt jouw ontwikkeling zeer serieus. We geven je geen ontwikkelbudget, maar zorgen ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij wilt. We bieden een uitgebreid introductieprogramma en een persoonlijk ontwikkeltraject waarin we kijken naar jouw groeipotentieel binnen Nedap.

Bedrijfsprofiel Nedap

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.


Binnen team Ons Agenda werk je samen met andere developers, designers en een support team om de best mogelijke ervaring te leveren aan onze gebruikers. Samen zijn we verantwoordelijk voor het onderhouden van de applicatie en het bouwen van geweldige nieuwe features. Dat doen we volgens het Agile/Scrum framework.


Team Ons Agenda is onderdeel van onze Logistics Tribe. Binnen deze tribe werken meerdere multidisciplinaire teams nauw samen. Onze teams werken allemaal hybride. Deels vanuit huis en deels vanuit ons kantoor in Groenlo. Het is helemaal aan jou hoe je dit wilt balanceren. Helemaal op afstand is natuurlijk ook geen probleem. Maar we stellen het wel op prijs als je af en toe langskomt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111