Technical Writer

Nedap is op zoek naar een Technical Writer. Bekijk de vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
27-10-2022
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Technical Writer ben je verantwoordelijk voor het opstellen van documentatie voor onze installateurs, eindgebruikers en business partners. Hiertoe verdiep je je in onze gebruikers, klanten en in onze oplossingen en diensten voor de veehouderij. Door jouw instructies worden installaties foutloos geïnstalleerd en in gebruik genomen en kunnen veehouders onze automatiseringsproducten optimaal benutten. Afhankelijk van het doel, kan de documentatie in verschillende vormen worden opgesteld. Denk hierbij aan installatiehandleidingen, quick starts of online help. Je hebt een brede visie ten aanzien van het kiezen van het juiste informatiekanaal en beheerst het technisch schrijven in een Content Management Systeem. Omdat onze producten wereldwijd worden gebruikt, draag je ook zorg voor vertalingen in samenwerking met ons vertaalbureau.

Functievereisten

 • Afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Ervaring in het schrijven van instructieteksten;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal;
 • Ruime ervaring met het schrijven in een Content Management Systeem, zoals IDS;
 • Affiniteit met techniek en ervaring met XML, DITA en STE is een pre;
 • Handig in het opmaken van teksten en maken van visualiseringen;
 • Je onderzoekt innovaties op het gebied van technical writing en past die, waar mogelijk, toe;  
 • Goede communicatieve eigenschappen, met een pro-actieve houding;
 • Nieuwsgierig en goed hoofdzaken van bijzaken kunnen onderscheiden;
 • Resultaatgericht, kwaliteitsgedreven en stressbestendig;
 • Pragmatisch, analytisch, creatief.


Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel. 


Ons hoofdkantoor zit in Groenlo, maar hier hoef je echt niet dagelijks aanwezig te zijn. Naast dat het mogelijk is om vanuit huis te werken, kan je ook werken vanuit ons Creative Valley kantoor in Utrecht, ons hoofdkantoor in Groenlo of volledig Remote.

Bedrijfsprofiel Nedap

Bij Nedap Livestock Management helpen we professionele melkvee- en varkenshouders overal ter wereld om op een plezierige manier een winstgevend en duurzaam bedrijf te runnen. De oplossingen die we creëren stellen hen in staat om alledaagse taken te automatiseren en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van individuele dieridentificatie en -data. Hiermee stellen we veehouders in staat om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar dierlijke eiwitten op een manier die winstgevend en tegelijkertijd in overeenkomst is met de stijgende normen voor dierenwelzijn, duurzaamheid, transparantie en de veiligheid en kwaliteit van voedsel.


Je wordt onderdeel van het team UID (User Information Design). Dit team ontwikkelt instructiemateriaal en leerprogramma’s om zowel de (re)sales als installatie en gebruikersondersteuning te kunnen borgen. Dit doe je samen met inhoudsdeskundigen zoals mechanical, hardware en software engineers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111