Java Developer

Nedap zoekt een Java Developer. Bekijk de vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
27-10-2022
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Java Developer zal je gaan werken aan een van de kern-applicaties binnen Nedap Healthcare; Ons Administratie. Het doel van Ons Administratie is om voor onze klanten de steeds complexer wordende administratieve taken te versimpelen, zodat de zorgadministratie efficiënter wordt en daarmee de levering van de zorg verbeterd.


Ons Administratie is ons oudste en grootste product van Nedap Healthcare en is in de kern verantwoordelijk voor het registreren van cliënten, medewerkers, geleverde zorg, rapportages en financiële en administratieve koppelingen. De applicatie werkt op een grote schaal, heeft een groot bereik en is tevens de data-bron voor veel andere applicaties. Je rol als Java Developer binnen ons team is heel divers, waardoor er veel verschillende aspecten zijn die je aan kunnen spreken. Zo kan je je gaan vastbijten in een technische uitdaging, bestaande software omschrijven en verbeteren of uitzoeken hoe veranderingen tot stand gebracht kunnen worden. Je kunt hierbij veel verantwoordelijkheden over een onderdeel of project krijgen. Daarnaast zal je gaan samenwerken met andere teams en stimuleren wij om bij klanten langs te gaan, om zo te ervaren hoe zij met ons product werken.

Functievereisten

Het zwaartepunt van onze applicatie ligt op de backend, al komt front-end ook aan bod. Om die reden zoeken we iemand met ervaring in backend applicatieontwikkeling. We zoeken iemand die proactief meewerkt aan het product en het leuk vindt om in een vraagstuk te duiken. Je vind het leuk om dingen uit te zoeken voordat je het gaat bouwen en durft daarbij voldoende vragen te stellen.


Ervaring in onze gebruikte technieken en frameworks is zeker een pré. Hierbij kan je denken aan; Java, JSF, Ebean, SQL, JUnit, Cucumber, Ajax, jQuery, (Ruby), (Angular), Jenkins, Jira, Git en Sonar.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

We zijn een relatief groot team bestaande uit developers, UX’ers en een Product Owner met een mooie mix in leeftijd, ervaring en focus. We werken met Scrum, bestaan uit twee scrum teams en leveren continu software op. Normaal gesproken werken we grotendeels vanuit ons mooie groene kantoor in Groenlo, waar we gezellig bij elkaar zitten en een lunchrondje lopen in de lunchpauze. Vanzelfsprekend volgen we momenteel het advies van de overheid en werken we zoveel mogelijk thuis. In een post-corona situatie is het mogelijk om deels vanuit huis te blijven werken. Wel waarderen we het wanneer je met regelmaat langskomt op ons mooie groene kantoor in Groenlo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111