Sales Operations Specialist

Nedap zoekt een Sales Operations Specialist!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
30-9-2022
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Sales Operations Specialist ben je een belangrijke schakel tussen de klant/business partner en onze supply chain. Je krijgt energie van een correcte en tijdige orderafhandeling en vindt het leuk om klantcontact te hebben. Onze producten spelen een belangrijke rol in het proces van onze business partners en eindgebruikers, tijdig informeren en het waarmaken van verwachtingen is hierbij cruciaal.


Onze klanten hebben een sterk internationaal karakter. Voor hen ben jij de ambassadeur binnen onze organisatie en je streeft ernaar om hen een uitstekende klantervaring te bieden.


Je ondersteunt een groot deel van de operationele, sales- en aftersales processen.


Samen met je collega’s houd jij je bezig met het identificeren, initiëren, coördineren en implementeren van klant gerelateerde verbeteringsacties en pak je waar nodig dit projectmatig op. Eigen inbreng, creativiteit en een duidelijke communicatie is zeker gewenst!

Functievereisten

Vereiste ervaringen en skills


  • Afgeronde hbo-opleiding of mbo+ niveau;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • Ondernemend, accuraat, enthousiasmerend en daadkrachtig;
  • Positief en probleemoplossend ingesteld;
  • Stressbestendig en flexibel;
  • Je ziet kansen en knelpunten waar je actief op reageert.


Als je een professional bent in Excel heb je een streepje voor en goede kennis van CRM en/of ERP systemen is ook een pré

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel. 

Bedrijfsprofiel Nedap

Over Nedap Livestock Management


Bij Nedap Livestock Management helpen we professionele melkvee- en varkenshouders overal ter wereld om op een plezierige manier een winstgevend en duurzaam bedrijf te runnen. De oplossingen die we creëren stellen hen in staat om alledaagse taken te automatiseren en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van individuele dieridentificatie en -data. Hiermee stellen we veehouders in staat om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar dierlijke eiwitten op een manier die winstgevend en tegelijkertijd in overeenkomst is met de stijgende normen voor dierenwelzijn, duurzaamheid, transparantie en de veiligheid en kwaliteit van voedsel.


Jouw team


Je komt te werken in het sales-operations team van Nedap Livestock Management. Daarnaast werk je veel samen met collega's uit verschillende disciplines zoals inkoop, sales, IT, finance en productmanagement. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111