Partner Experience Medewerker

Het Partner Experience team van de business unit Security Management van Nedap is op zoek naar een creatieve, ondernemende 'spin in het web' die van aanpakken weet. Bekijk deze vacature Partner Experience Manager voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
28-10-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wij kennen maar 1 regel; Bij alles wat je doet houd je de behoeften van ons partner netwerk in je achterhoofd.  


Geen dag is dan ook hetzelfde binnen het Partner Experience team. Op het ene moment bouw je samen met ons marketingteam aan een lanceringscampagne die je uiteraard ook zelf binnen ons partner netwerk gaat uitrollen. Een week later kun je zomaar als regisseur aan de slag gaan om een klantreferentie video te ontwikkelen.  


Uiteraard zul je ook met onze producten en processen in aanraking komen; dit kan zijn om samen met onze backoffice collega’s acties en/of gerichte communicatie uit te werken, maar denk ook aan het meedenken in de ontwikkeling van bijvoorbeeld nieuwe RMA- en bestelprocessen.  


Je krijgt dus een gave en veelzijdige rol binnen onze internationale organisatie. Samen met de overige teamleden ben je werkzaam vanuit ons hoofdkantoor in Groenlo (NL), als spin in het web heb je veel contact met de overige (internationale) teams. In eerste instantie vervang je een collega tijdens haar zwangerschapsverlof en zul je tijdens deze periode ook een aantal andere werkzaamheden oppakken, denk aan: 


  • Het beheer en onderhoud van ons partner portaal en de verdere doorontwikkeling hiervan (Drupal CMS); 
  • Onze algemene e-mailbox, trainingsresultaten van de Academy en bijbehorende administratieve handelingen; 
  • Het ondersteunen van jouw teamleden bij het opzetten van nieuwe initiatieven. Bijvoorbeeld een LinkedIn-training voor ons partner netwerk of het regelen van een leuke verrassing voor een partner om samen successen te vieren.

Functievereisten

Je vervangt in eerste instantie één van onze collega’s tijdens haar zwangerschapsverlof. Daarom ben je in ieder geval beschikbaar van juni tot en met oktober 2022. Wanneer er een goede fit is hopen we dat je ook na deze periode wilt doorgroeien binnen onze marktgroep en het Partner Experience team; 


  • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau; 
  • Je hebt 0-5 jaar werkervaring; 
  • Beheersing van de Engelse taal is een must, Duits is een pre; 
  • Ervaring met Adobe Photoshop, Adobe InDesign en/of Adobe Premiere Pro is een pre. 

Aanbod

Je komt te werken in een internationale organisatie in een gave en veelzijdige rol. Je krijgt hierbij de kans om zelf initiatieven te ontplooien. Wij zien namelijk medewerkers als ondernemers. Dat betekent dat je jouw rol op je eigen manier gaat invullen, daarbij verwacht Nedap uiteraard veel eigen verantwoordelijkheid van jou. Daarnaast bieden we uiteraard uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Daarnaast hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel. 

Bedrijfsprofiel Nedap

Over Nedap Security ManagementVeiligheid is een basisbehoefte van mensen, thuis en op het werk. Met onze technologie voor toegangscontrole, inbraakdetectie en locker management zorgen wij ervoor dat iedereen met meer plezier en succes kan werken. Mensen komen pas echt tot hun recht als zij weten dat hun veiligheid in deskundige handen is.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111