Software Architect

Zie jij het maken van toekomstbestendige en onderhoudbare software ook als een ambacht? Nedap is op zoek naar een Software Architect.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Voor onze marktgroep Livestock Management zoeken wij een Software Architect die de verbinding maakt tussen de diverse software sub teams. Je ontwikkelt zelf ongeveer de helft van je tijd, want de rest van je werkweek houd je je met name bezig met het uitzetten van de grote lijnen en het meedenken over de totale architectuur. Je vervult als Software Architect geen hiërarchische rol maar komt samen met het team tot oplossingen. Daarnaast overzie jij het totale beeld van het platform en speel je in op mogelijke kansen en uitdagingen. Ook ben je samen met het team verantwoordelijk voor een toekomstbestendige en onderhoudbare architectuur van de applicaties.


‘Met name de omvang van Livestock Management is interessant. De data van miljoenen koeien en varkens gaat naar de Cloud. Dat betekent dat we duizenden berichten per seconde moeten verwerken. En dat worden er steeds meer. Hoe gaan we hier als team mee om?’ (Arjan, software developer)

Functievereisten

Vereiste ervaringen en skills

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, zoals Informatica. Je bent inmiddels 10 jaar werkzaam als developer en je hebt werkervaring opgedaan als solution architect. Verder ben je goed bekend met Microsoft Azure en .NET. Ook ben je gewend om in een Agile omgeving te werken.


Naast bovenstaande eisen, herken je jezelf in de volgende soft skills: 


  • Je bent hands-on: Je zou het systeem ook zelf kunnen implementeren;
  • Je bent in staat anderen te coachen: Je zorgt ervoor dat teams en individuen op een hoger niveau komen;
  • Je bent functioneel vaardig: Je begrijpt en analyseert wat er gebouwd moet worden en geeft aan wat daarbij evt. anders zou kunnen;
  • Je signaleert procesverbeteringen én volgt die daadwerkelijk op.
  • Je bent communicatief vaardig.
  • ‘Er zitten al een hoop mensen met veel werkervaring, kennis en een mening. Daar moet je mee om kunnen gaan en kunnen waarderen.’ (Tom, software developer)

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Jouw team

Wil jij met goede en gemotiveerde specialisten samenwerken en ga jij voor kwaliteit? 


Als Software architect bij Livestock Management kom je te werken in een inspirerende en internationale werkomgeving. Je krijgt de kans het verschil te maken door zelf initiatief te nemen. Hierbij gaan we uit van veel eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Het softwareteam van Nedap Livestock Management bestaat uit software developers, aangevuld met product owners, test engineers en UX designers. Binnen het softwareteam werken multidisciplinaire team aan applicaties in de Cloud, Fog of Edge. De werkzaamheden van de sub teams zijn nauw met elkaar verweven.


‘Nedap, en specifiek Livestock Management, kent een platte organisatiestructuur. Als je een goed idee hebt, mag je het uitvoeren.’ (Peter, software developer)


Over Nedap Livestock Management

Bij Nedap Livestock Management helpen we professionele melkvee- en varkenshouders overal ter wereld om op een plezierige manier een winstgevend en duurzaam bedrijf te runnen. De oplossingen die we creëren stellen hen in staat om alledaagse taken te automatiseren en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van individuele dieridentificatie en -data. Hiermee stellen we veehouders in staat om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar dierlijke eiwitten op een manier die winstgevend en tegelijkertijd in overeenkomst is met de stijgende normen voor dierenwelzijn, duurzaamheid, transparantie en de veiligheid en kwaliteit van voedsel.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111