UX/UI Frontend Developer

Nedap Healthcare is op zoek naar een UI/UX Front-end Developer die hun wil helpen bij het creëren van visueel aantrekkelijke, eenvoudig te navigeren en solide gebruikersinterfaces voor het zorgplatform genaamd Caren.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Nedap Healthcare is op zoek naar een UI/UX Front-end Developer die ons wil helpen bij het creëren van visueel aantrekkelijke, eenvoudig te navigeren en solide gebruikersinterfaces voor ons zorgplatform genaamd Caren.


Met meer dan 370.000 gebruikers is Caren het grootste online zorgplatform van Nederland. Via de website loggen cliënten en mantelzorgers regelmatig in om inzicht te krijgen in hun dossier, samen de zorg voor elkaar te organiseren en te communiceren met zorgaanbieders. Alles uiteindelijk met als doel om met elkaar de zorg te verbeteren en transparanter te maken. Door een continue groei die we doormaken en de veranderingen in de wereld van de digitale gezondheidszorg, zijn we op zoek naar een ervaren UI/UX Front-end Developer die met zijn of haar passie wil bijdragen aan Caren en het Caren-team. 


Samen met het team nemen we beslissingen over de roadmap van Caren, over hoe we de doorontwikkeling aanpakken en over hoe het eruit ziet. Caren maakt gebruik van een Ruby on Rails stack (5 en 6) met HTML, SASS en Hotwire. We proberen voor de doorontwikkeling zoveel mogelijk gebruik te maken van de laatste technieken en beste standaarden, maar zoals in elk project, is er ook sprake van legacy code en technical debt. Om je een beter beeld te geven, staan hieronder een aantal taken/verantwoordelijken die bij deze functie horen:

 • Onderzoek doen naar - en het deconstrueren van de digitale interacties van onze gebruikers;
 • Het bedenken van UI- en UX-strategieën op basis van de doelstellingen van ons team;
 • Het creëren en onderhouden van digitale assets, zoals interface design files, wireframes en interactive mockups met behulp van design en prototyping tools: bijv. Figma, Sketch en InVision en/of de Adobe Suite;
 • Het ontwerpen, bouwen en onderhouden van herbruikbare JavaScript, HTML en SCSS code;
 • Het begrijpen van eventuele beperkingen van onze tech stack en hier technisch advies over geven waar en wanneer nodig.


Jouw team

Je zal deel gaan uitmaken van een klein team, bestaande uit een aantal gepassioneerde ontwikkelaars en een supportteam die elke dag weer werken om een fantastisch product neer te zetten en de beste service te verlenen.


De uitdaging is niet alleen om onze gebruikers, veelal cliënten van zorgorganisaties en mantelzorgers, maar ook zorgorganisaties en andere betrokken partijen die medische informatie leveren voor onze gebruikers, te ondersteunen.


We hechten grote waarde aan de onderlinge verhoudingen in het team en vinden goede en duidelijke communicatie, samenwerken en gezelligheid belangrijk.

Functievereisten

Een goede match met het team en je overige collega’s is voor ons doorslaggevend. Je bent een mensen-mens en in staat je collega’s, onze gebruikers en andere stakeholders te begrijpen. We zoeken iemand die actief met ons wil meedenken om onze doelen te realiseren en daarbij niet bang is om te innoveren en al doende met elkaar de beste oplossing te vinden. Je bent iemand die graag de samenwerking aan gaat en het meeste uit zichzelf en het team probeert te halen. Wat zoeken we verder?

 • Je hebt minimaal een bachelorsdiploma op het gebied van multimedia-ontwikkeling/design
 • Je hebt tenminste 3 jaar werkervaring als een front-end ontwikkelaar en 2+ jaar werkervaring als een UI/UX ontwerper
 • Een portfolio waaruit blijkt dat je bekwaam bent in javascript en een goed begrip hebt van design principles (plugins, nodepackages, etc.);
 • Kennis van CSS, CSS-uitbreidingstalen (Less, Sass) en CSS-preprocessortools
 • Kennis van CSS-methodologieën;
 • Kennis van HTML5 en de best practices;
 • Je bent vaardig in het ontwerpen van interfaces en het bouwen van prototypes met behulp van Figma, Sketch, InVision, Axure, etc.;
 • Je bent bekend met het construeren van gebruikersgedrag om een verbeterde gebruikerservaring te creëren;
 • Ervaring met het gebruik van Git version control;
 • Je deinst niet terug voor de command-line.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Jij bepaalt zelf waarin jij je wilt ontwikkelen, wij kennen hiervoor geen vaste potjes. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111