Software Developer

Nedap is op zoek naar een Software Developer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-1-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

In de functie van Software Developer ontwikkel je zowel op backend als frontend niveau van onze Cloud applicaties. Daarnaast ben je nauw betrokken in het ontwerpproces van de applicatie, waar je ervoor zorgt dat de behoefte van de veehouder perfect wordt ingevuld. Tenslotte ben je samen met het team verantwoordelijk voor een toekomstbestendig en onderhoudbare architectuur van de applicaties. 


‘Met name de omvang van Livestock Management is interessant. De data van miljoenen koeien en varkens gaat naar de Cloud. Dat betekent dat we duizenden berichten per seconde moeten verwerken. En dat worden er steeds meer. Hoe gaan we hier als team mee om?’ (Arjan, software developer)

Functievereisten

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding Informatica en hebt minimaal 2 jaar werkervaring.


Verder herken je jezelf in het volgende:


  • Je hebt ervaring met een object georiënteerde taal; 
  • Je hebt interesse in .NET en wil je daarin graag verder verdiepen;
  • Ervaring met Azure is een pré, maar interesse is een must;
  • Je bent communicatief vaardig en durft complexe onderwerpen ter discussie te stellen;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Wil jij met gedreven en enthousiaste specialisten samenwerken en ga jij voor kwaliteit?


Als Software Developer bij Livestock Management kom je te werken in een inspirerende en internationale werkomgeving. Je krijgt de kans het verschil te maken door zelf initiatief te nemen. Hierbij gaan we uit van veel eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Het softwareteam van Nedap Livestock Management bestaat uit software developers, aangevuld met product owners, test engineers en UX designers. 


‘Nedap, en specifiek Livestock Management, kent een platte organisatiestructuur. Als je een goed idee hebt, mag je het uitvoeren.’ (Peter, software developer)

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111