International Sales Manager Readers

Ben jij op zoek naar een internationale uitdaging? Ben jij in staat ons marktaandeel verder uit te bouwen, door het activeren van internationale partnerships en succesvol realiseren en afsluiten van nieuwe verkooptrajecten? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou. Nedap Identification Systems is namelijk op zoek naar een International Sales Manager Readers.


Onze RFID en OCR oplossingen worden wereldwijd ingezet voor het identificeren van voertuigen in beveiligings-, parkeer-, en industriële toepassingen en dragen bij aan het efficiënter en veiliger maken van processen. We werken nauw samen met system integrators en platformen welke totaaloplossingen ontwikkelen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-1-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als International Sales Manager binnen Nedap Identification Systems word je verantwoordelijk voor het commerciële succes van onze reader propositie in Europa. Je wordt commercieel aanspreekpunt voor enkele van onze strategische partners en bouwt verder aan onze positionering door een actieve commerciële houding en bijbehorende acties. Je voornaamste focus zal liggen op het identificeren van nieuwe projecten en het succesvol verkopen en realiseren van deze projecten in samenwerking met lokale partners. Een uitdagende rol waarbij je plant, initieert, presenteert, onderhandelt, deals sluit, projecten begeleidt en de omzet doet groeien.

Functievereisten

Je wordt enthousiast van bovenstaande omschrijving, en kan niet wachten om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan. Jij bent actie- en resultaatgericht en commercie is jouw tweede natuur. Je bent niet bang om buiten jouw comfortzone te stappen om een deal binnen te halen. Verder beschik jij over de volgende kenmerken:


  • HBO- of WO-niveau, richting Business Administration of aanverwante opleiding; 
  • 5-10 jaar saleservaring in een IT omgeving;
  • Ervaring met de verkoop van hardware- en softwareproducten is een pré;
  • Goede beheersing van de Engelse taal
  • Onstuitbare energie en doorzettingsvermogen;
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Bereidheid om regelmatig internationaal te reizen (tenminste 30% van de tijd).
  • Je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen in de toekomst

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Jij bepaalt zelf waarin jij je wilt ontwikkelen, wij kennen hiervoor geen vaste potjes. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

In Europa maak je deel uit van een energiek sales team die openstaan voor jouw inzichten en waar je tegelijkertijd qua producten, markt en sales aanpak veel van zal leren. Daarnaast word je onderdeel van een dynamisch internationaal team waarbij je dagelijks schakelt met collega’s van marketing, propositie management en sales engineering. Door de korte lijnen zijn we in staat om onze klanten adequaat te bedienen en onze groei voort te zetten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111