Support Specialist

Ben jij leergierig, klantgericht, analytisch sterk en vind je het leuk om nieuwe ideeën te initiëren? Word jij enthousiast van technische vraagstukken? Dan is Nedap op zoek naar jou!


Nedap Healthcare is een marktgroep binnen Nedap die innovatieve oplossingen ontwikkelt voor de Nederlandse zorgmarkt. We leveren en ontwikkelen oplossingen die het gehele proces van zorgadministratie, planning, zorgdossier en urenverantwoording ondersteunen. Hiervoor creëren we complete, gebruiksvriendelijke (web)applicaties en leveren we slimme apparaten die het werkproces vereenvoudigen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-1-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je werkzaamheden zijn heel divers. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze supportverlening. Je hebt veelvuldig contact met klanten op verschillende niveaus en je werkt nauw samen met onze ontwikkelteams en het commerciële team. Via telefoon en tickets maken onze klanten uiteenlopende meldingen over onze diverse softwareproducten. Je hebt de vrijheid om deze naar eigen inzicht af te handelen. Iedere melding is anders en het is elke keer een uitdaging om tot een goede oplossing te komen. Het herkennen van patronen en verbanden in deze onderwerpen is noodzakelijk om te bepalen hoe we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren. Onze ambitie is om onze klanten in staat te stellen zorgeloos te werken met Ons, op basis van een duurzame relatie waarbij zelfstandigheid en trots centraal staan. Eigen initiatief en nieuwe ideeën om onze werkwijze te verbeteren worden erg gewaardeerd.

Functievereisten

We zijn op zoek naar iemand met een afgeronde HBO- of WO-opleiding. Je hebt van nature uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent sociaal ingesteld. Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in een teamverband te werken. Daarnaast herken je jezelf in het volgende:


  • Je beschikt over een groot analytisch vermogen en een kritische blik;
  • Je hebt, bij voorkeur, een aantal jaar werkervaring;
  • Je hebt affiniteit met technologie of je vindt techniek interessant;
  • Je hebt affiniteit met de zorg;
  • Je hebt ervaring in klantcontact;
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Jij bepaalt zelf waarin jij je wilt ontwikkelen, wij kennen hiervoor geen vaste potjes. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

We werken in een groot team, verdeeld in verschillende sub-teams met ieder eigen aandachtsgebieden. Gedrevenheid, zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. We kennen weinig hiërarchie en onze platte organisatiestructuur zorgt ervoor dat je zelf je eigen agenda bepaalt. De ‘cultuur’ op onze afdeling kan het beste worden omschreven als vrij, open en sociaal. Wat ons bindt is de passie om gebruiksvriendelijke en technisch hoogstaande oplossingen te maken, waar onze klanten elke dag met plezier mee werken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111