New Business Developer

Zou jij het tof vinden om in een startup-achtige omgeving te werken binnen een internationaal beursgenoteerd bedrijf? Heb jij internationale business development ervaring? En vind je het geen probleem om de helft van je tijd op pad te zijn om nieuwe internationale klanten binnen te halen? Dan is Nedap op zoek naar jou als New Business Developer!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-1-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als New Business Developer gebruik je bestaande case studies om markten te identificeren en vind je in die markten klanten die zo enthousiast worden als wij dat ze als referentie gaan dienen voor de volgende klanten. Je initieert het klantcontact en bent dagelijks bezig met kansen signaleren, conceptuele verkoop en het strategisch positioneren van Nedap Harmony. Je bent een bruggenbouwer tussen techniek en commercie en maakt de vertaalslag naar de voor klanten begrijpbare taal en werkbare/schaalbare oplossingen. Een alomvattende functie waarbij je input verzamelt uit de markt, oplossingen test bij internationale klanten, onderhandelt, deals sluit, projecten begeleidt en de stap maakt van pilotprojecten naar concrete roll-outs. Kortom een rol waarin je vanuit je eigen vrijheid en expertise het verschil kan maken!

Functievereisten

  • Hbo/ wo-niveau, met een achtergrond in Bedrijfskunde/Technologie;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in new business development in een technologie/software omgeving;
  • Ervaring met het in de markt zetten van een nieuw product en het aanboren van nieuwe markten;
  • Ervaring met het conceptueel verkopen van software oplossingen en kennis van de Automatische Identificatie industrie (barcode en/of RFID).

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Jij bepaalt zelf waarin jij je wilt ontwikkelen, wij kennen hiervoor geen vaste potjes. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.


Ons hoofdkantoor zit in Groenlo, maar hier hoef je echt niet dagelijks aanwezig te zijn. Naast dat het mogelijk is om vanuit huis te werken, kan je ook werken vanuit ons Creative Valley kantoor in Utrecht.

Bedrijfsprofiel Nedap

Nedap Harmony is een software-platform wat het makkelijker en schaalbaarder maakt om RFID technologie in te zetten en uit te rollen. Het platform richt zich op toepassingen in de industrie en logistiek, en is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Nedap bij het toepassen van RFID in de detailhandel. Op dit moment hebben we onze eerste klanten in de kleding- en schoenenlogistiek en willen we het platform verder gaan opschalen. We geloven dat er ook nog veel kansen liggen buiten deze markt voor Nedap Harmony! Daarom zijn we op zoek naar een New Business Developer.


Het multidisciplinaire team is op dit moment nog klein. Je kan daarom een grote invloed uitoefenen op het succes en de groei van het platform. Ondanks dat het team klein is, zijn er binnen Nedap voldoende sparringspartners op verschillende expertisegebieden te vinden.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111