Electromonteur

Ben jij toe aan een nieuwe baan als Elektromonteur bij een sociaal en groeiend familiebedrijf dat volop in beweging is? Vind je het fijn om routinematig werk af te kunnen wisselen met werkzaamheden waarvoor zelfstandigheid en technisch inzicht vereist zijn? Dan is Morssinkhof in Twente op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-3-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Dit is jouw werkdag

Het is 6.45 uur als je het terrein oploopt. Om op deze ochtend de dag goed te beginnen, pak je samen met je collega’s eerst een kop koffie. Hierna loop je richting de werkplaats en ga je verder met waar je gisteren mee was geëindigd, zoals bijvoorbeeld het voorbereiden van een nieuwe pakketteerinstallatie. Terwijl je hiermee bezig bent, komt de operator bij je met de vraag of je hem kan helpen om een storing op te zoeken. Je pakt het gereedschap waarvan je denkt het nodig te hebben en loopt met hem mee. Je analyseert de omgeving en trekt, indien nodig, één van de schakelkasten open. Met jouw kennis en vaardigheden weet jij snel het probleem te lokaliseren en zorg je voor een snelle, maar ook veilige oplossing. De operator kan de productie, door jouw hulp, weer in gang zetten. Hierna draag jij een idee aan bij deze collega en de leidinggevende om dit soort storingen in de toekomst te voorkomen, zodat het productieproces continue wordt verbeterd.

Functievereisten

Dit ben jij:

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau en beschikt over een mbo-diploma richting elektrotechniek, mechatronica of een vergelijkbare richting.
 • Je hebt al een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt affiniteit met machines en weet snel te schakelen.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en durft, wanneer nodig, zelfstandig beslissingen te nemen.
 • Je beschikt over een sterke drive om resultaten te behalen en om bepaalde acties af te ronden.
 • Je neemt veiligheidsinstructies en de wettelijke arbo- en milieuvoorschriften serieus.

Aanbod

Dit is jouw beloning

 • Een nieuwe uitdaging bij een nuchtere organisatie waar je in dagdienst gaat werken.
 • Een verantwoordelijke baan waar je jouw technische inzicht kwijt kunt en je ideeën graag benut
 • worden.
 • De mogelijkheid om een opleiding te volgen om je kennis nog verder uit te breiden.
 • Salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie en jouw werkervaring.
 • Zeer nette secundaire arbeidsvoorwaarden (8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en 12 ADV-dagen,
 • tegemoetkoming reiskosten, goede pensioensregeling, 3,5% eindejaarsuitkering).

Bedrijfsprofiel Morssinkhof Groep

Morssinkhof Groep is het moederbedrijf van diverse productie- en handelsondernemingen. Met Morssinkhof Infra produceren we betonnen producten voor de grond-, weg- en waterbouw. Dit doen we op vijf eigen productielocaties in Hengelo (2x), Hardenberg, Malden en Enter. Daarnaast zijn we met onze handelsonderneming Brinkman Baksteencentrum leverancier van straatbakstenen en gebakken gevelstenen voor de zakelijke markt. Onze handelsonderneming TuinVisie levert tuinmaterialen voor de consumentenmarkt. Door de recente overname van Decor Son fungeert Morssinkhof Groep nu ook als producent van onder andere wanddecoratiematerialen en als groothandelsonderneming voor de DHZ-branche. Binnen de totale groep werken ruim 300 medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Morssinkhof Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 39
7555 HB HENGELO
074 - 242 60 00