Stagiair(e): MIC (media, informatie en communicatie)

Word jij de nieuwe stagiair bij MochaDocs? Bekijk dan deze vacature.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-12-2016
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De communicatie tussen mensen is heel anders dan tien jaar geleden. En waarschijnlijk ziet alles er over tien jaar weer anders uit. Het is belangrijk dat mediamakers van de toekomst deze ontwikkelingen zich snel eigen kunnen maken. Dat ze goede keuzes leren te maken in een steeds wisselend aanbod van middelen. Wanneer maak je gebruik van print? Wat zijn de voordelen van social media? En hoe maak je een mediaprogramma dat perfect aansluit op de doelgroep? Het antwoord op deze vraag leer je bij de studierichting Media, Informatie en Communicatie.

Functievereisten

Je houdt van schrijven, vormgeven en communiceren en bent altijd nieuwsgierig naar wat er in de wereld om je heen gebeurt. Herkenbaar?

Aanbod

De stage richt zich volledig op je onderzoeksvraag en je krijgt alle vrijheid en ondersteuning om de stage succesvol af te ronden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MochaDocs. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wil je ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt? 


Wil je op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijf je dan hier in!

Meer informatie

Roomweg 167F,
7523 BM Enschede
085 - 785 5100