Back End Developer

Wil je een  in een innoverend team mensen met een can-do mentaliteit?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-2-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Waarom je voor ons zou kiezen? Als je bij ons komt, wat we erg leuk vinden, dan werk je bijvoorbeeld ook samen met Dylan. Dylan houdt zich al een tijdje bezig met Online Marketing. Hij heeft ons eens uitgelegd hoe hij tegen MochaDocs aankeek ....Stap voor stap vindt Dylan zijn weg in MochaDocs "Iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheden. Zo heb ik heel lang geklooid met het ontwerp van een e-book terwijl designer Joey daar gespecialiseerd in is. Nu werken we nauw samen. Voor de teksten van de e-mails brainstorm ik met copywriter Bram." Dylan merkt op dat hij "een gigantische learning curve" heeft meegemaakt op marketinggebied. "En het zijn prettige mensen om mee te werken. Na werktijd gaan we ook nog wel eens wat doen. Een biertje drinken of een avondje pokeren bijvoorbeeld.".... En dat is precies wat we willen: Succes en fun, hand in hand. We willen de wereld voorzien van super bruikbare software voor het managen van contracten en zijn hard op weg een wereldspeler van betekenis te worden.

Bedrijfsprofiel MochaDocs

MochaDocs is een sterk groeiend internetbedrijf met een prijswinnende cloud voor contracten. We hebben in 2017 de eerste stappen in Scandinaviƫ gezet en in januari MochaDocs, Inc. in Atlanta opgericht. Onze gebruikers zitten in meer dan 140 landen. Ga je met ons meegroeien? Meegroeien in een bedrijf waar ook ruimte is voor fouten maar ook voor succes en fun?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MochaDocs. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Roomweg 167F,
7523 BM Enschede
085 - 785 5100