Verpleegkundig Specialist Twente

Ben jij ondernemend en wil je werken met gedreven collega’s in een zelfsturend team? Geloof je in e-health, positieve psychologie en eigen regie? Dan is de functie van Verpleegkundig specialist GGZ van Mindfit jouw volgende uitdaging!

Voor de regio Twente willen zij samenwerken met een toegewijd geregistreerd Verpleegkundig Specialist GGZ.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-6-2019
Aantal uur
16
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je past goed bij Mindfit als je plezier hebt in het volgende:


  • Je werkt samen met je klant. Samen breng je aan de hand van het KOP-schema in kaart wat er aan de hand is en hoe de behandeling eruit gaat zien.
  • Je bent eindverantwoordelijk voor medicatie, indiceert, stelt bij en schrijft medicatie voor en stelt klanten op indicatie in.
  • Je geeft werkbegeleiding en supervisie, deelt kennis en zoekt met je collega’s naar verbetering en vernieuwing.
  • Je zorgt zelf voor nieuwe klanten, samen met je team. Je onderhoudt contacten met huisartsen, praktijkondersteuners, ketenpartners en collega-verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten in de regio.
  • Je laat de noodzakelijke registratie en verslaglegging vanzelfsprekend onderdeel zijn van je werk.
  • Je bent als hoofdbehandelaar verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de behandeling en werkt daarvoor samen met de verschillende disciplines in je team.


Hoe dan?

Dat mag je voor een groot deel zelf invullen! Uiteraard in samenspraak met je collega’s. Zet jouw specifieke kennis, ervaring, enthousiasme en eigenzinnigheid in om je team en de organisatie Mindfit verder te ontwikkelen.

Mindfit faciliteert je daarbij, onder andere met de Mindfitschool. Vanuit de Mindfitvisie werk je aan je eigen stijl en geeft kleur aan kring. Zo komt jouw inbreng het best tot zijn recht.

Functievereisten

Je levert de beste kwaliteit in de behandeling van alle voorkomende klachten. Dat is belangrijk voor je. Maar er is meer. Je hebt oprechte interesse in je klant én in je collega’s. Je pakt je rol in een zelfsturend team. Je kunt dan ook goed netwerken en samenwerken en flexibiliteit is vanzelfsprekend voor je. Maar omdat je geen supermens bent, weet je ook wanneer je om de kennis en inbreng van anderen moet vragen.

Gunnen, geven, delen. Dat spreekt je aan.

Aanbod

Werken bij Mindfit betekent werken in een innovatieve en ondernemende organisatie. 

Wij bieden je een fijne werkplek in het werkgebied Rijssen/Almelo/Hardenberg. Werken in een zelfsturend team tegen een prima salaris met aanvullende regelingen conform de CAO-ggz. Het betreft een dienstverband voor minimaal 16 uur (meer bespreekbaar) voor bepaalde tijd, een vast dienstverband is tevens bespreekbaar. Je functie is afhankelijk van opleiding en ervaring ingedeeld in FWG 65.

Bedrijfsprofiel Mindfit

Mindfit helpt volwassenen wanneer zij aan de slag willen met hun psychische klachten. Samen met de klant kijken we wat er aan de hand is en welke hulp het beste past. Wij denken in oplossingen en zien de mens als geheel. Onze focus is ‘eigen regie’. Voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Daarom werken we met zelfsturende teams. We zijn ‘e-minded’ in al onze processen en we combineren vakmanschap met lef om te doen wat nodig is voor de klant.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Mindfit. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haven Noordzijde 45
7607 ES ALMELO
088 646 3348