Grenzeloze Projectmonteur

Ben jij een projectmonteur die blij wordt van praktisch én organiserend bezig zijn? Bekijk deze vacature van MHZ in Twente!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-8-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Uiteraard ben je niet alleen aan het organiseren maar monteer je de nieuwe installaties ook zelf. Van hijsen met de kraan, tillen met de heftruck tot aan lassen van materiaal ben je in allerlei vormen bezig. Je test de machines vervolgens met precisie en ziet dus ook echt het eindresultaat. Dat alles van nul opgebouwd tot het uiteindelijk draait zoals het moet, samen met de lach op het gezicht van je klant, geeft jou een kick! High Five, mission completed!

Functievereisten

Een projectmonteur die blij wordt van praktisch én organiserend bezig zijn. Je gaat namelijk van de grond af betoncentrales opbouwen tot compleet werkende installaties. Daar komen niet alleen een paar handige handen bij aan te pas maar ook de skills om het hoofd koel te houden voor het organiseren van het hele bouwproces. Doordeweeks ben je van huis binnen de Benelux of Duitsland en ook weleens wat verder weg. Dan ben je veel op jezelf aangewezen. Jij vindt dat niet erg en als een geoliede machine maak je zelfstandig planningen. Loopt het even niet zoals je voor ogen had dan bedenk jij wel een oplossing. Als belangrijke schakel tussen collega’s, onderaannemers en klanten is het natuurlijk van belang dat je goed kunt communiceren en gemakkelijk contact maakt.


Wil jij dit? En heb je verder

  • Werktuigbouwkunde gestudeerd
  • Geen hoogtevrees
  • Een talenknobbel die technisch Engels en Duits (pré) begrijpt
  • Naast het ontwikkelen van machines ook de drang om jezelf verder te ontwikkelen

Bedrijfsprofiel MHZ

Machinefabriek MHZ ontwikkelt, produceert en installeert maatwerk oplossingen in de machinebouw. We werken samen met Aerolift en UBO en realiseren totaaloplossingen van A tot Z. Ons karakter kenmerkt zich als direct, flexibel en toegankelijk. Wij plaatsen elkaar niet gauw in een hokje en zijn van het type no-nonsense, werken met een lach en gewoon doen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MHZ. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Janninksweg 1
7496PT HENGEVELDE
+31(0)547 333305