Traineeship Analyse

Op de afdeling Analyse is Medlon op zoek naar kandidaten voor het Traineeship Analyse dat je binnen een jaar opleidt tot een volwaardig analist binnen de organisatie. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-10-2020
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Bovenstaande zorgt er voor dat we veel plezier kunnen halen uit ons werk, maar zorgt er ook voor dat we hoge eisen aan onze organisatie en aan ons zelf moeten stellen. Om deze redenen zijn wij altijd op zoek naar personeel dat deze waarden ook nastreeft en zich hiernaast wil blijven ontwikkelen en wil investeren in zichzelf en Medlon. Op onze afdeling Analyse zijn wij daarom op zoek naar kandidaten voor ons Traineeship dat je binnen een jaar opleidt tot een volwaardig analist binnen onze organisatie. Het doel is je op te leiden tot een volwaardig analist met kennis van het hele proces die meedraait in de 24 uurs diensten. Daarvoor willen we ook dat je naast de analyse ook aan de kant van bloed afname goed ingewerkt bent zodat je beide processen goed gaat beheersen. Daarvoor zal je in het begin ook op de afname ingewerkt worden. Je wordt tijdens je ontwikkeltraject begeleid door een vaste mentor op de analyse routine. Binnen een jaar zal je bijdrage op de afname steeds minder worden en zal je steeds meer werkzaam zijn op de analyse waarbij je uiteindelijk na een jaar volledig werkzaam bent binnen de analyse. 

Functievereisten

Onze ideale kandidaat Is onlangs afgestudeerd/staat op het punt om af te studeren van de HBO opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (BML) of heeft onlangs een MBO diploma behaald in de richting van Medisch Analist en beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Je hebt interesse in de gezondheidszorg in het algemeen en de zorg- en dienstverlenging van Medlon in het bijzonder. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een kritische, positieve en open houding. Hiernaast wil je jezelf graag ontwikkelen en wil je hier graag tijd in steken.

Aanbod

Een leerzaam ontwikkeltraject binnen een informele, laagdrempelige organisatie met uitzicht op een vast dienstverband na één jaar. Je zal op fulltime basis werkzaam zijn (36 uur per week). Omdat je (nog) niet al te veel ervaring hebt zal je in eerste instantie worden ingeschaald in FWG 40 conform de cao ziekenhuizen. Wanneer jij je tot volwaardig analist hebt ontwikkeld zal je de stap maken richting FWG 45

Bedrijfsprofiel Medlon

Als onderdeel van het uitgebreide laboratoriumnetwerk van Unilabs levert Medlon toonaangevende, innovatieve en sterk gespecialiseerde diagnostiek diensten in Nederland. We ondersteunen medische zorg rondom de patiënt door de juiste hoogwaardige medische laboratoriumdiagnostiek op het juiste moment aan te bieden en bevorderen daarbij kwaliteit en doelmatigheid van de zorg. We zijn trots op wat we doen en hoe we dat doen! We begrijpen dat ons werk niet alleen maar gaat over testresultaten. Het gaat om het leveren van echte, werkbare oplossingen voor onze patiënten en zorgverleners. Ons werk maakt het leven van mensen beter. Onze klanten helpen om aan zorgbehoeften te voldoen is onze passie en we zijn er trots op dat we elk jaar een verschil maken voor de levens van miljoenen mensen! Medlon is een laboratorium dat medische diagnostiek levert van bloedafname tot uitslag voor patiënten van huisartsen, specialisten en organisaties als Arbodiensten, Healthcare, etc. Bovendien heeft Medlon een eigen trombosedienst met doseeradviseurs en schoolt Medlon patiënten tot zelf meten en zelf doseren.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Medlon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Postbus 50000
7500 KA Enschede
088 - 463 35 66