Verpleegkundige Chirurgie Oncologie

Altijd al graag als verpleegkundige binnen de oncologische chirurgie willen werken? Pak dan deze uitdaging met beide handen aan!


Medisch Spectrum Twente is op zoek naar een Verpleegkundige voor de afdeling Chirurgie Oncologie


Om de oncologische patiënt optimaal van dienst te kunnen zijn, zijn zij op zoek naar een gemotiveerde, energieke en flexibele verpleegkundige om ons enthousiaste team van (gespecialiseerd) verpleegkundigen, verpleegkundig specialist en roomservice-medewerkers te versterken.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-11-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Een afwisselende, verantwoordelijke job binnen een complexe chirurgische verpleegunit met een hoge mate van zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden voor de leergierige, flexibele verpleegkundige.

Functievereisten

Diploma A-verpleegkundige, HBO-V, MBO-V met werkervaring;

Chirurgische ervaring op soortgelijke afdeling;

Goede sociale en digitale vaardigheden;

tressbestendig en flexibel;

Methodisch kunnen werken zowel zelfstandig als in teamverband;

BIG-geregistreerd;

Bereidheid tot volgen van scholingen / opleidingen;

Afgeronde stoma-, mammaopleiding of erkende oncologieopleiding is een pré.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, medewerkers met een vaste aanstelling behouden deze vaste aanstelling.

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk

Arbeidstijd: 28-32 uur per week

Salaris: FWG 45 (bij specialisatie FWG50)

CAO: Ziekenhuizen

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.500 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


De afdeling

De zorg binnen unit E4 is patiëntgericht en voornamelijk hoogcomplex en dynamisch. Er worden met name chirurgisch oncologische patiënten verpleegd met specifieke buikproblematiek aan darm, lever, pancreas of op urologisch en gynaecologisch gebied. Daarnaast zorgen we voor oncologische hoofd-halschirurgiepatiënten met oa kaakproblematiek. Aandacht voor de patiënten en hun naasten vraagt een luisterend oor, goede communicatieve vaardigheden en de nodige assertiviteit.


De E4 blijft volop in ontwikkeling en werkt met een deskundig en gedreven team verpleegkundigen. Wij hebben kwaliteit van zorg, verbetering en vernieuwing én het bieden van een goed leerklimaat hoog in het vaandel staan. Samenwerken doe je met de chirurgen, roomservicemedewerkers, arts assistenten, paramedische en ondersteunende diensten.

Binnen het team van unit E4 zijn er specialisaties als oncologie en stomazorg. Er is sprake van een goede samenwerking met andere (chirurgische) units. In verband met het dienstenpatroon van de E4 is het noodzakelijk dat je inzetbaar bent voor alle diensten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000