Verpleegkundig specialist

Als verpleegkundig specialist ben jij de professional die zich richt op het functioneren en de kwaliteit van leven van de patiënt. Tevens draag je bij aan oplossingen in de gezondheidszorg. Thoraxcentrum Twente heeft plek voor een enthousiaste collega Verpleegkundig Specialist Thoraxcentrum. Heb jij affiniteit met de cardiologie / cardiothoracale chirurgie reageer dan nu!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
31-8-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De nadruk van het werk van de verpleegkundig specialisten ligt, naast de focus op het behandelen van ziekte, ook steeds meer ook op gezond blijven, goed blijven functioneren en op het omgaan met ziekte en beperkingen. Als verpleegkundig specialist ben jij goed in staat de uitdagingen waar de patiënt voor staat sámen met de patiënt het hoofd te bieden. Je gaat zelfstandig een behandelrelatie aan. Dit doe je zelfstandig, maar je werkt ook in multidisciplinair verband. Naast taken binnen de directe patiëntenzorg, vervult de verpleegkundig specialist een actieve rol op het gebied van deskundigheidsbevordering, innovatie en onderzoek.


De onderlinge, laagdrempelige samenwerking maakt de kracht van het huidige team verpleegkundig specialisten. Een proactieve houding, eigen initiatief en verbindende kwaliteiten worden dan ook verwacht van onze nieuwe collega. Zo dragen we samen bij aan de best mogelijke zorg voor onze patiënten.

Functievereisten

Om de rol van verpleegkundig specialist goed te kunnen vervullen zijn de volgende competenties en vaardigheden onmisbaar:


  • je beschikt over een afgeronde master tot verpleegkundig specialist (MANP);
  • zowel zelfstandig als in teamverband goed kunnen functioneren;
  • communicatief vaardig, sterke persoonlijkheid;
  • analytisch denkvermogen en onderzoekende, actieve leerhouding;
  • Bij voorkeur heb je al werkervaring opgedaan als verpleegkundig specialist binnen het specialisme cardiologie of cardiothoracale chirurgie.

Aanbod

  • Arbeidsovereenkomst: Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar
  • Ingangsdatum: zsm
  • Arbeidstijd: 24 – 36 uur per week
  • Salaris: FWG 60
  • CAO: Ziekenhuizen

 

Bij MST kennen we een vakantietoeslag van 8,33%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, prima overige secundaire arbeidsvoorwaarden en je krijgt toegang tot het platform Good Habitz waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen door middel van diverse workshops en trainingen.


MST heeft voldoende parkeerplekken voor het personeel maar is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het (bus)station ligt op een loopafstand van slechts 10 minuten. 

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.500 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


De afdeling


Voor het Thorax Centrum zijn wij op zoek naar een enthousiaste verpleegkundig specialist. De verpleegkundig specialist zal werkzaam zijn voor het specialisme cardio-thoracale chirurgie. Werkzaamheden worden verricht binnen de verpleegafdeling thoraxchirurgie, het cardiovasculair interventie centrum en de polikliniek. Het team bestaat momenteel uit 9 verpleegkundig specialisten, waarvan er twee in opleiding zijn.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000