Verpleegkundigen Interne Geneeskunde

Voor de afdeling Interne Geneeskunde van Medisch Spectrum Twente zijn zij op zoek naar o.a.  

Algemeen Verpleegkundigen

Oncologie Verpleegkundigen (gediplomeerd)

Oncologie Verpleegkundigen (in opleiding)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als verpleegkundige coördineer en realiseer je zelfstandig patiëntgerichte zorg, in samenwerking met collega’s, artsen en andere disciplines. Je hebt een consultatieve en voorlichtende rol ten behoeve van patiënten en andere professionals. Bovendien lever je een bijdrage aan kwaliteitsbewaking, deskundigheidsbevordering en de professionalisering van het verpleegkundig beroep.


Functievereisten

Je bent een enthousiaste collega en beschikt over een geldige BIG-registratie als verpleegkundige. Daarnaast beschik je bij voorkeur over enige werkervaring. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt zowel zelfstandig als in een team goed functioneren. Je draagt bij aan de healing environment en aan het hospitality concept van het MST. Je participeert actief in diverse werkgroepen en aandachtsgebieden met als doel het continu verbeteren van de zorg.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. Kandidaten met een vaste aanstelling binnen MST, behouden deze aanstelling.

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk

Arbeidstijd: in overleg te bepalen; minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week

Salaris: algemeen verpleegkundige of oncologie verpleegkundige in opleiding FWG 45 / gediplomeerd oncologie verpleegkundige FWG 50.

CAO: Ziekenhuizen

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.500 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


De afdeling

Je komt te werken op een afdeling binnen de beschouwende vloer van ons prachtige ziekenhuis. Dit is een klinische interne, long, mdl afdeling of een unit voor oncologie en hematologie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000