Leerling Dialyse Verpleegkundige

De afdeling hemodialyse van Medisch Spectrum Twente is op zoek naar VERPLEEGKUNDIGEN HEMODIALYSE IN OPLEIDING. Word jij hun nieuwe collega?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
34
Vervaldatum
21-8-2022
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als dialyseverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende dialysetechnieken die nodig zijn voor de behandeling van patiënten met een chronische of acute nierfunctiestoornis. Je bent eerstverantwoordelijke voor een vast aantal patiënten waarbij je samen met een multidisciplinair team zoekt naar oplossingen voor diverse zorgproblemen. Je werkt actief mee aan het opstellen van verpleegplannen.

Functievereisten

  • Je bent een enthousiaste collega in bezit van een HBO- V of MBO-V(BBL) diploma (voor MBO-V geldt minimaal 1 jaar ziekenhuiservaring als eis).
  • Je beschikt over een geldige BIG-registratie als verpleegkundige en bij voorkeur over enige werkervaring.
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt zowel zelfstandig als in een team goed functioneren.
  • Je draagt bij aan de healing environment en aan het hospitality concept van het MST.
  • Je participeert actief in diverse werkgroepen en aandachtsgebieden met als doel het continu verbeteren van de zorg.
  • Een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: In eerste instantie bieden wij je een contract voor de duur van de opleiding. Met uitzicht op een vast dienstverband. Medewerkers met een vast dienstverband binnen MST behouden hun vaste dienstverband.

Ingangsdatum: in overleg

Arbeidstijd: 32-36 uur per week

Salaris: Tijdens de opleiding FWG 45, na diplomering FWG 50.

CAO: Ziekenhuizen

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.500 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


Wij zijn voortduren op zoek naar nieuwe collega’s die zich willen specialiseren tot dialyseverpleegkundige. Durf jij initiatief en verantwoordelijkheid te nemen en vind je het begeleiden van patiënten in combinatie met medisch technisch handelen een uitdaging? Vind je collegialiteit en communicatie belangrijk en spreekt deze specifieke patiëntenzorg je aan? Solliciteer dan op deze vacature.


De opleiding start 2 keer per jaar, in April en November, en het theoriegedeelte wordt gegeven op de Amstelacademie te Amsterdam. Na de opleiding bestaat de mogelijkheid dat je als verpleegkundige deels ook ingezet kunnen worden binnen de kliniek interne geneeskunde op de beschouwende vloer.


De afdeling

Het team bestaat uit 58 verpleegkundigen en 2 secretaresses en 4 roomservicemedewerkers. De dialyseafdeling verleent zorg aan ongeveer 120 dialysepatiënten. Er wordt hemodialyse aangeboden zowel centrum als in de thuissituatie. Peritoneaal dialyse (buikspoeling) maakt deel uit van de behandelmogelijkheden.


Benieuwd hoe een werkdag van een dialyseverpleegkundige op de afdeling hemodialyse bij MST eruit ziet? Check deze video https://www.youtube.com/watch?v=QP8lcvbv-C8.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000