AIOS Revalidatiegeneeskunde in opleidingsregio Noordoost Nederland

Ben je op zoek naar een opleidingsplaats revalidatiegeneeskunde? Voor 1 december 2022 (1 plek in Enschede) en januari 2023 (3 plekken, in Enschede, Zwolle en UMCG) er zijn opleidingsplaatsen beschikbaar in regio Noordoost Nederland (OOR-NO). Deze regio biedt een uitdagende werkomgeving met veel ontwikkelmogelijkheden voor enthousiaste en ambitieuze revalidatieartsen in spé. Past dit bij jou? MST ziet je sollicitatie graag tegemoet!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
18-8-2022
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Je volgt je opleiding grotendeels in één van de drie circuits. Daarnaast doe je, als je in opleiding bent in Enschede of Zwolle,  gedurende 3 maanden een academische stage in het UMCG. Je doet tevens een verdiepingsstage van 6 maanden over een onderwerp naar keuze in één of meerdere circuits. Je kunt vanuit het instroomcircuit ook delen van de opleiding volgen in één van de andere circuits en zo profiteren van de specifieke expertise die in het OOR-NO aanwezig is. Thema’s van expertise zijn onder meer dwarslaesierevalidatie, bewegingsanalyse, revalidatietechnologie, amputatie-prothesiologie van onderste en bovenste extremiteit, spasticiteitsbehandeling en handrevalidatie.


Je volgt gedurende de opleiding meerdere cursussen en trainingen ten behoeve van het ontwikkelen van competenties en revalidatiegeneeskunde-inhoudelijke kennis en vaardigheden.  Gedurende de opleiding voer je een wetenschappelijk onderzoek uit onder begeleiding van een onderzoeksgroep met als doel het schrijven van een submittable artikel voor een peer-reviewed tijdschrift. Er bestaan meerdere wetenschappelijke onderzoekslijnen binnen de verschillende circuits welke worden ondersteund door researchteams in UMCG, Roessingh Research and Development (RRD) en Isala academie/Vogellanden. Je participeert in de bereikbaarheidsdiensten voor de in de kliniek opgenomen patiënten.

Gedurende de opleiding tot revalidatiearts wordt er een beroep gedaan op persoonlijk leiderschap, eigen regie en zelfstandigheid in het vormgeven van de inhoud, begeleiding, structuur en planning van de opleidingsactiviteiten.

Functievereisten

  • Je bent BIG-geregistreerd basisarts en hebt aantoonbare interesse in de revalidatiegeneeskunde. Ervaring in aanverwante specialismen, zoals orthopedie of neurologie, strekt tot aanbeveling.
  • Je bent enthousiast, hebt goede communicatieve vaardigheden, bent verbindend en in staat leiding te geven aan een interdisciplinair team professionals.
  • Je toont persoonlijk leiderschap en je voert regie over jouw opleiding tot revalidatiearts.

Aanbod

Goede arbeidsomstandigheden conform Cao Ziekenhuizen of Cao – Universitair Medische Centra (O-UMC/NFU). Een voltijd (38 uur/week) of deeltijd arbeidsovereenkomst is mogelijk. De arbeidsovereenkomst als arts-assistent in opleiding is gelijk aan de duur van de opleiding.


  • Bij indiensttreding bij Roessingh of Vogellanden is het salaris gebaseerd op de ‘salarisschaal werknemers die een opleiding volgen tot medisch specialist’.
  • Bij indiensttreding bij het UMCG is het salaris gebaseerd op schaal 11A.


Ervaring opdoen binnen de revalidatiegeneeskunde als ANIOS behoort tot de mogelijkheden, evenals het doorlopen van een ontwikkelassessment voorafgaand aan de start van de opleiding. Voor de indiensttreding wordt een verklaring omtrent gedrag gevraagd (VOG). Alle organisaties voeren een preventief Hepatitis B beleid. Dit betekent dat je (aantoonbaar) voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat je kunt worden aangesteld.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Het OOR-NO bestaat uit 3 opleidingscircuits, UMCG (Groningen-Friesland), Twente en Zwolle, die intensief samenwerken en de opleiding revalidatiegeneeskunde regionaal organiseren. Gedurende de opleiding loop je stages in de volwassenenrevalidatie (klinisch en poliklinisch), kinderrevalidatie en ziekenhuisrevalidatie. Gedurende de stages participeer je in inter- of multidisciplinaire behandelteams, zowel in het revalidatiecentrum als in het ziekenhuis. Je voert spreekuren en consulten op de ziekenhuisafdelingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000