Cardioloog Chef de Clinique

Binnen het Thorax Centrum Twente, onderdeel van MST, bestaat een vacature voor een CARDIOLOOG chef de clinique (0.8-1.0 FTE, duobaan 2x 0.6 FTE)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
30-9-2022
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Het Thorax Centrum Twente is een tertiair centrum voor de diagnose en behandeling van hart- en vaatziekten, waarbij de cardiologen en thoraxchirurgen zijn verenigd in één coöperatie. Binnen het Thorax Centrum Twente wordt de volledige opleiding cardiologie verzorgd en wordt er tevens uitgebreid wetenschappelijk onderzoek verricht.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit klinische en poliklinische zorg, waarbij de mogelijkheid bestaat om gedeeltelijk invulling te geven aan een deelspecialisme. Bij gebleken geschiktheid behoort een fellowship in een van de deelspecialismen tot de mogelijkheden.


Vanzelfsprekend wordt een teamspeler verwacht die op positieve wijze een bijdrage kan leveren binnen het Thoraxcentrum.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente (MST) is een topklinisch opleidingsziekenhuis in Enschede en onderdeel van de Ziekenhuisgroep Santeon. Er werken ruim 3.500 medewerkers, waaronder 225 medisch specialisten. MST besteedt veel aandacht aan opleiding en onderzoek en werkt nauw samen met universiteiten en hogescholen. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000