Verpleegkundige Medisch Psychiatrische Unit

Medisch Spectrum Twente is op zoek naar een Verpleegkundige Medisch Psychiatrische Unit. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
31-8-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als psychiatrisch verpleegkundige bied jij de zorg die het beste past bij de situatie van de patiënt. Je werkzaamheden bestaan uit het verplegen, verzorgen en begeleiden van de patiënt waarbij continue observatie van belang is. Je levert in multidisciplinair verband een aandeel in de ontwikkeling, totstandkoming, uitvoering en evaluatie van behandelplannen. Verder wordt er van jou een bijdrage verwacht in kwaliteitsverbetering en/of deskundigheidsbevordering van het verpleegkundig team door middel van deelname in werkgroepen of het hebben van een specifiek aandachtsgebied. Het dienstenpatroon vindt plaats binnen 24-uurs zorg. Kortom: een afwisselende baan die vraagt om een flexibele werkhouding.

Functievereisten

  • in het bezit is van een diploma HBO-V aangevuld met de opleiding ziekenhuispsychiatrie, of de bereidheid deze te behalen;
  • ervaring en/of affiniteit heeft met psychiatrische en somatische zorg;
  • kan en wil participeren in veranderingsprocessen en bevoegd en bekwaam is in verpleegtechnische handelingen;
  • beschikt over sociale vaardigheden;
  • kan omgaan met conflicten;
  • in staat is methodisch te werken;
  • stressbestendig is;


kunt goed schakelen tussen somatische en psychiatrische zorg en hebt op beide aspecten voldoende kennis en vaardigheden om zorg te kunnen bieden. Bij minder kennis of ervaring met 1 van de aspecten, heb je in ieder geval voldoende affiniteit en bereidheid je te verdiepen of bij te scholen.

Aanbod

Wij bieden een ambitieus team waarbinnen geïnvesteerd wordt in het behouden van een optimale werksfeer, zodat we de komende jaren voor veel meer patiënten optimale zorg kunnen gaan leveren.


Arbeidsovereenkomst: tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met de intentie deze te verlengen. Medewerkers met een vaste aanstelling binnen MST, behouden deze aanstelling.

Ingangsdatum: Zsm

Arbeidstijd: 32 uur

Salaris: FWG 50

CAO: Ziekenhuizen

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

De afdeling psychiatrie van Medisch Spectrum Twente is een dynamische afdeling die bestaat uit een Medisch Psychiatrische Unit (MPU), een psychiatrische unit, een polikliniek voor ambulante behandeling, psychiatrische dagbehandeling en psychiatrisch intensieve thuiszorg. We behandelen patiënten met diverse problematiek, veelal gericht op stemmingsstoornissen, angststoornissen en psychosomatische problematiek.


De klinische afdeling bestaat uit 12 bedden waar medisch-psychiatrische zorg wordt geleverd. De MPU is een speciale unit binnen de kliniek voor lichamelijke en psychiatrische zorg. Op de MPU verblijven patiënten met gemiddeld tot ernstige lichamelijke aandoening, bij wie ook sprake is van ernstige psychiatrische problematiek. Op de MPU worden patiënten behandeld door een psychiater in samenwerking met andere medisch specialisten. Samen met een gespecialiseerd verpleegkundig team en andere multidisciplinaire medebehandelaars (zoals fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist) wordt de meest optimale zorg en behandeling geboden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Medisch Spectrum Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000