(Specialistisch) Radiodiagnostisch Laborant

Voor de afdeling Medische Beeldvorming van Medisch Spectrum Twente zijn zij op zoek naar een (Specialistisch) Radiodiagnostisch Laborant (MBB-er). Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-6-2022
Aantal uur
30
Vervaldatum
31-10-2022
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Radiodiagnostisch Laborant/ MBB’er maak je deel uit van een team op een dynamische afdeling waar ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Naast de werkzaamheden van een algemeen radiodiagnostisch laborant kun je ingezet worden op de specialistische modaliteiten.

We bieden zo nodig de mogelijkheid om te specialiseren in CT, MRI, Angio/interventie, Nucleaire geneeskunde of echografie.

Je zorgt voor optimale toepassing van alle moderne beeldvormende technieken. Ook draai je mee in bereikbaarheidsdiensten, avond- , nacht- en weekenddiensten.


Werken op onze afdeling medische beeldvorming staat garant voor steeds weer nieuwe uitdagingen. De techniek ontwikkelt snel, protocollen worden aangepast en patiëntengroepen vragen steeds weer nieuwe vaardigheden van je. Hierin is het samen leren belangrijk op onze afdeling; kennis vragen en overdragen, houdt je scherp en draagt bij aan de ontwikkeling van de afdeling en de kwaliteit en veiligheid van de patiëntenzorg.

Functievereisten

  • Wij zoeken een enthousiaste, betrokken collega die graag in een dynamische omgeving wil werken.
  • Je beschikt over een MBRT diploma of bevoegd radiodiagnostisch laborant met stralingsniveau 4a. Ervaring met MRI, CT, nucleaire geneeskunde, angiografie of echografie is een pre.
  • Je past goed in ons team wanneer je kwaliteitsbewust en energiek bent, snel en nauwkeurig kan werken. We zien ons team graag aangevuld met een doortastende en constructieve persoonlijkheid die goed kan samenwerken met artsen en/of andere disciplines.
  • We vragen je bereidheid om studie en bijscholing te volgen.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: Bepaalde tijd voor de duur van een jaar. Kandidaten met een vast dienstverband binnen MST behouden dit vaste dienstverband.

Ingangsdatum: Zo spoedig mogelijk

Arbeidstijd: 24 – 36 uur per week

Salaris: FWG 45 – 50. Inschaling algemene laboranten in schaal 45. Laboranten met een specialisatie zoals o.a., nucleaire geneeskunde, MRI, CT en Angio worden ingedeeld in schaal 50.

CAO: Ziekenhuizen

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.500 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


De afdeling:

De afdeling verzorgt radiologisch diagnostisch onderzoek (deels medische interventies) en nucleaire onderzoeken. We leveren zorg binnen MST en in de bijbehorende buitenpoliklinieken. Ons team van de afdeling radiologie en nucleaire geneeskunde bestaat uit ruim 130 medewerkers. Het is een gezellig en divers team, waar je je snel thuis voelt en waar ruimte is voor nieuwe initiatieven of ideeën. Er wordt je de gelegenheid geboden voor het volgen van opleidingen, cursussen en bijscholingen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van je functie of bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zijn er werkgroepen op het gebied van bijv. LEAN verbetertrajecten, kwaliteit, straling en deskundigheidsbevordering waar jij je bijdrage op termijn aan zou kunnen leveren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Medisch Spectrum Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000