Operatie assistent Thoraxcentrum

Binnen het Medisch Spectrum Twente, afdeling Thoraxchirurgie, zijn zij op zoek naar een Operatieassistent Cardiothoracale Chirurgie. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-6-2022
Aantal uur
30
Vervaldatum
31-8-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

 • Je assisteert de cardio thoracaal chirurg bij de operatie.
 • Je bent verantwoordelijk voor het instrumenteren en omlopen bij cardio-chirurgische ingrepen en longchirurgie.
 • Je denkt actief mee over het constant verbeteren van onze afdeling en processen.

Het betreft een interessante werkplek voor een operatieassistent die op zoek is naar een volgende uitdaging en/of verdieping binnen het vak.

Functievereisten

 • Jij beschikt over het diploma Operatieassistent of HBO gezondheid en Techniek; ook pas afgestudeerde kandidaten of zij die binnenkort afstuderen worden uitgenodigd om te reageren;
 • cardio-chirurgische ervaring is geen vereiste, wel een pré;
 • jij bent enthousiast en collegiaal en kunt goed in teamverband werken;
 • het draaien van diensten is verplicht en tevens wordt een flexibele inzetbaarheid verwacht.

De Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.


Belangrijke competenties: 

Probleemoplossend vermogen, acuut kunnen schakelen en handelen, methodisch kunnen werken, goede sociale vaardigheden, stressbestendig, flexibel en initiatiefrijk.

Aanbod

 • een gedegen inwerkproces op een interessant specialisme;
 • een zeer professioneel en enthousiast team;
 • aantrekkelijke diensttijden;
 • een 9-urige werkdag.


Arbeidsovereenkomst: Bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met de intentie tot verlenging bij gebleken geschiktheid. Kandidaten met een vast dienstverband binnen MST behouden hun arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd

Ingangsdatum: Zo spoedig mogelijk.

Arbeidstijd: 24 tot 36 uur  mogelijk, uren in overleg te bepalen; 

Salaris: FWG schaal 55

CAO: Ziekenhuizen

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.500 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


De afdeling:

Onze afdeling bestaat uit een team van zo’n 20 enthousiaste operatieassistenten chirurgie die in nauwe samenwerking met de thoraxchirurgen, anesthesiologen, anaesthesie-medewerkers en perfusionisten, zorgdragen voor optimale zorg voor de patiënt; voor- tijdens en na de operatie.


Ons operatiekamercomplex bestaat uit 3 operatiekamers en een hybride-OK, deze zijn in ons ziekenhuis geconcentreerd op één verdieping, de Hotfloor. Jaarlijks worden hier ongeveer 1300 operaties uitgevoerd. Veel aandacht gaat uit naar innovatieve ontwikkelingen en de nieuwste operatietechnieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Medisch Spectrum Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000