ANIOS MDL

MST is per direct op zoek naar een enthousiaste collega ANIOS die het team wil komen versterken en ervaring wil opdoen in het vak Maagdarmlever-ziekten (MDL).

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-3-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Met vier locaties is MST altijd dichtbij en levert het basiszorg èn specialistische medische zorg. Samen met 3.500 collega’s, waaronder 235 medisch specialisten, werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. 


Functieomschrijving

Op de afdeling MDL werken 12 MDL-artsen en 10 arts-assistenten, waarvan een deel in opleiding is tot MDL-arts (jaar 3 en 4 van de opleiding). Er heerst een breed gedragen opleidingsklimaat. Samen met de Interne Geneeskunde van ons ziekenhuis en het UMC Groningen verzorgen we de volledige opleiding tot MDL-arts. Er is een dagelijkse samenwerking met gelieerde afdelingen zoals heelkunde, (interventie-) radiologie, interne geneeskunde, pathologie en microbiologie.


Onze afdeling heeft een IBD- en Hepatitis-centrum, met daarnaast een landelijke verwijsfunctie voor (chronische) maagdarm-ischemie. Voor de regio is MST het verwijscentrum voor Hepatobilliaire- en pancreaschirurgie. Als ANIOS MDL verricht je zaal- en polikliniekwerk, daarnaast draai je mee in de diensten voor Interne Geneeskunde en de MDL.

Aanbod

Geschikte ANIOS voor het vak MDL worden actief begeleid ter voorbereiding op een eventuele opleidingsplek (AIOS) in onze regio (OOR Noord-Oost Nederland, samen met UMC Groningen en Isala Ziekenhuis Zwolle). Bij ambitie en bewezen geschiktheid ondersteunen wij kandidaten met onze volledige inzet! Daarnaast worden alle ANIOS actief begeleid ter voorbereiding op andere opleidingstrajecten.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

MST is een topklinisch ziekenhuis in Twente met een compleet zorgaanbod van basiszorg, topklinische zorg en in een aantal vakgebieden op academische niveau. MST is een opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen en verricht veel wetenschappelijk onderzoek. MST is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is een van de zeven Santeon ziekenhuizen die nauw samenwerken om de zorg te verbeteren door van elkaar te leren. Het verzorgingsgebied van MST bestaat uit 263.000 inwoners. Er werken circa 3.700 medewerkers, onder wie 235 medisch specialisten waarvan 8 hoogleraren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000