IC verpleegkundige i.o.

Voor de afdeling Intensive Care Centrum (ICC) van Medisch Spectrum Twente zijn zij op zoek naar een IC verpleegkundige i.o.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-3-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Werkomgeving

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.500 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


De afdeling

Ons team is een gemêleerd gezelschap van starters en ervaren krachten van verschillende leeftijden. Om voorbereid te zijn op de toekomst leiden we veel IC-verpleegkundigen op en ook nu zoeken we nieuwe collega’s.

Op onze ICC hebben we veelal te maken hebben met kritisch zieke patiënten met een verscheidenheid aan ziektebeelden. Als leerling IC-verpleegkundige leer je hoe je voor deze categorie patiënten kan zorgen. Je leert om het overzicht te houden, ook als het hectisch is. Je bent de schakel tussen medisch specialisten, de patiënt, familie en zijn/haar familie.


Onze IC is een van de grootste in Nederland en we groeien zelfs naar 32 IC bedden met de daarbij behorende FTE. We steken veel energie in ontwikkeling, opleiding, CRM (Crew Resource Management) en wetenschappelijk onderzoek. Zo krijg je bij ons de ruimte om deel te nemen in werkgroepen, scholingsdagen te volgen, symposia te bezoeken en je verder door te ontwikkelen tot bijvoorbeeld ventilation practioner. Als IC-verpleegkundige neem je ook deel aan het spoed interventie(SIT) – en reanimatie team.


MST vervult een bovenregionale functie voor thorax chirurgie, traumatologie en neurochirurgie. Deze uitgebreide patiëntenpopulatie verplegen wij binnen onze geavanceerde IC’s die we in 2016 in gebruik namen binnen de hotfloor van MST.


Functieomschrijving

Als IC verpleegkundige ben je breed inzetbaar: van algemene intensive care zorg tot thorax chirurgische intensive care zorg.

Functievereisten

  • Enthousiaste en ambitieuze verpleegkundigen met een talent voor klinisch redeneren, probleemoplossend vermogen en een echt teamspeler.
  • Beschikt over een HBO-V, MBO-V (met werkervaring) –of A verpleegkundig diploma en BIG registratie.
  • Jij bent “in the lead” rondom de zorg voor je patiënten, hierbij is een goed gevoel voor intercollegiale verhoudingen van essentieel belang.

Kortom een verpleegkundige die een uitdaging niet uit de weg gaat en die op zijn of haar eigen manier een enthousiaste aanvulling is voor ons team.

Aanbod

  • Arbeidsovereenkomst: een leer/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding. De opleiding start bij CIVO zorgopleider te Hengelo en duurt 18 maanden.
  • Arbeidstijd: 36 uur
  • Salaris: FWG 50
  • CAO: Ziekenhuizen

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

MST is een topklinisch ziekenhuis in Twente met een compleet zorgaanbod van basiszorg, topklinische zorg en in een aantal vakgebieden op academische niveau. MST is een opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen en verricht veel wetenschappelijk onderzoek. MST is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is een van de zeven Santeon ziekenhuizen die nauw samenwerken om de zorg te verbeteren door van elkaar te leren. Het verzorgingsgebied van MST bestaat uit 263.000 inwoners. Er werken circa 3.700 medewerkers, onder wie 235 medisch specialisten waarvan 8 hoogleraren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Medisch Spectrum Twente (MST). Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000