ANIOS Cardiologie

GEZOCHT! Assistenten met passie voor Cardiologie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
30-6-2022
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als assistent Cardiologie maak je onderdeel uit van een enthousiaste groep assistenten (6 ANIOS en 20 AIOS) en verricht je werkzaamheden op de afdeling Cardiologie, Hartbewaking / Eerste Harthulp en consulten. Samen met je collega ANIOS en AIOS verzorg je de diensten. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor onderwijs en zijn er mogelijkheden tot het verrichten van wetenschappelijk onderzoek. Er heerst een veilig en prettig opleidingsklimaat voor zowel ANIOS als AIOS.

De afdeling Cardiologie heeft een volledige opleidingsbevoegdheid Cardiologie (A-opleiding), met vier opleidingsplekken per jaar. Bij gebleken geschiktheid bestaat er de mogelijkheid tot het volgen van de opleiding Cardiologie.

Aanbod

Veel afwisseling in zorg en (operatieve) behandelingen en alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

  • een collegiale en informele werksfeer;
  • een goed opleidingsklimaat;
  • een modern nieuw ziekenhuis midden in het centrum van Enschede op 10 minuten loopafstand vanaf het station;
  • salariĆ«ring volgens CAO ziekenhuizen afhankelijk van werkervaring.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

De afdeling Cardiologie binnen Thoraxcentrum Twente werkt met enthousiaste mensen die allen streven naar Top Cardiologische zorg met de interventiecardiologie (o.a. PCI, TAVI, Mitraclip), elektrofysiologie (o.a.implantaties, EFO en diverse ablaties), non-invasieve beeldvorming en hartfalen als voornaamste aandachtsgebieden. Daarnaast wordt ook de Cardio-thoracale chirurgie op hoog niveau uitgevoerd. Naast de klinische zorg wordt ook veel tijd en aandacht besteed aan wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding. MST heeft daarin een goede samenwerking met de Universiteit Twente.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000