Apotheker niet in opleiding

Voor de Klinische Farmacie van Medisch Spectrum Twente zijn zij op zoek naar een PROJECT APOTHEKER EPD

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-10-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als nieuwe collega ben je een belangrijke schakel in de voorbereiding van de implementatie van het nieuwe EPD (Hix). Je neemt onder andere deel aan de overleggen m.b.t. het medicatie deel van het EPD, richt het systeem in en stemt af met voorschrijvers, verpleegkundigen en apothekers over de te nemen stappen. Je speelt een rol in de scholing van collega’s en verricht additionele werkzaamheden na implementatie (december 2021). Verder zijn er werkzaamheden in relatie tot de nieuwe apotheek die gebouwd wordt en eind 2022 in gebruik genomen gaat worden.

Functievereisten

Je bent apotheker en hebt een brede belangstelling voor alle aspecten van het vak van apotheker. Samenwerking met andere zorgdisciplines en resultaatgerichtheid behoren tot je kerncompetenties. Je bent een teamspeler voor collega (ziekenhuis)apothekers en medewerkers. Je bent initiatiefrijk, hebt aandacht voor details en bent kwaliteit- en klantgericht en zoekt voor elk probleem naar de passende oplossing. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Specifiek heb je affiniteit met en vaardigheden op het digitale vlak en strekt ervaring met Hix als EPD tot aanbeveling.

Aanbod

  • Een aanstelling voor de periode van 1 jaar (36 uur p/w). Inschaling op basis van werkervaring, conform CAO Ziekenhuizen, in FWG 65.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kent MST een 36-urige werkweek, een jaarsalaris dat bestaat uit 13 maanden, 8,33% vakantietoeslag, opbouw PLB en ruim 23 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.


Leven, wonen en werken in Twente 

Ook voor partners zijn er diverse arbeidsmogelijkheden in de regio. Twente staat bekend als ondernemende hightech regio. Er zijn veel interessante bedrijven en een universiteit gevestigd en het leven kenmerkt zich vooral door rust en ruimte. MST@Work biedt met haar partnerprogramma diverse mogelijkheden om te helpen bij het vinden van de juiste contacten als het gaat om woonruimte, kinderopvang of een baan voor partners. Informeer vrijblijvend via work@mst.nl

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werkomgeving


Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. MST levert basiszorg èn specialistische medische zorg. Samen met 3.500 collega’s, waaronder 220 medisch specialisten, werkt u vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving.


De ziekenhuisapotheek, inclusief de poliklinische apotheek, verzorgt de farmaceutische patiëntenzorg van Medisch Spectrum Twente. Daarmee is de ziekenhuisapotheek een belangrijke spil in de topklinische (regionale) farmaceutische zorg. Alle taken van de ziekenhuisfarmacie worden uitgeoefend, waaronder klinische dienstverlening, geneesmiddelmanagement en logistiek, laboratoriumonderzoek, bereidingen en transmurale zorg.


De afdeling

De ziekenhuisapotheek is ambitieus, is intensief betrokken bij de dagelijkse klinische processen en is voortdurend in ontwikkeling waarbij medebehandelaarschap, innovatie, wetenschappelijk onderzoek en scholing belangrijke speerpunten zijn. Er wordt nauw samengewerkt met Universiteit Twente. De groep bestaat uit ziekenhuisapothekers, ziekenhuisapothekers in opleiding, poliklinische apothekers en (project)apothekers. Er werken ruim 150 medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000