Bouwkundig medewerker

Ben jij een ervaren bouwkundige en op zoek naar een functie met veel uitdaging, zelfstandigheid en werken in een gezellig team? Heb je echt een passie voor het in optimale conditie houden van gebouwen en wil jij ruimtes laten modificeren ter ondersteuning van het zorgproces? Ben jij een teamplayer, doortastend in je optreden en deel je je kennis graag met collega’s? Dan is het MST op zoek naar jou in de functie van Bouwkundig medewerker! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-10-2021
Aantal uur
34
Vervaldatum
10-10-2021
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als bouwkundig medewerker ben je lid van het team Vastgoedprojecten en ben je medeverantwoordelijk voor de coördinatie van bouwkundige werkzaamheden binnen de afdeling Vastgoed & Huisvesting. Deze werkzaamheden variëren in omvang en complexiteit. Op bouwkundig gebied begeleidt je modificaties, voer je NEN2767-onderhoudsinspecties uit, inspecteer je brandscheidingen en win je, indien noodzakelijk, constructief advies in. Daarnaast ben je de bouwkundige vraagbaak voor de werktuigkundige en elektrotechnische collega’s binnen Vastgoed & Huisvesting . In voorkomende gevallen kan een beroep op je worden gedaan om coördinerende werkzaamheden binnen verbouwprojecten uit te voeren.

Functievereisten

Wij zoeken voor deze functie iemand die een afgeronde MBO4 opleiding Bouwkunde heeft met enkele jaren ervaring. Verder beschik je over het NEN2767-certificaat of je bent bereid deze opleiding te volgen. Natuurlijk beschik je over een VCA-Vol certificaat en kun je, nadat je bent ingewerkt, op adequate wijze alle gegevens in diverse administratie systemen verwerken. Ervaring met Ultimo, Edcontrols en Qur+ is een pre. Je hebt een klantgerichte instelling, inlevingsvermogen en je bent tactvol in de gevarieerde in-en externe contacten. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling alsook schriftelijk.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Ingangsdatum: zo snel mogelijk

Arbeidstijd: 32 -36 uur per week

Salaris: max. FWG 50, afhankelijk van kennis en ervaring.

CAO: Ziekenhuizen

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een van de grootste opleidingsziekenhuizen van Nederland. We bieden zowel algemene als topklinische, medisch specialistische zorg. Dit doen we vanuit hun hoofdlocatie in het centrum van Enschede en vanuit de buitenpoli’s in Twente.

Als afdeling Vastgoed & Huisvesting van Medisch Spectrum Twente beheren we dagelijks zo’n 150.000 vierkante meter gebouwen van diverse leeftijden en met verschillende functies. Van operatiekamer tot parkeergarage, alles is wel aanwezig binnen ons ziekenhuis. Onze missie en uitdaging is om al onze gebouwen in optimale conditie te houden. Jij zorgt voor onze gebouwen!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000