Anesthesiemedewerker

Wil jij werken op een hypermodern Operatiecomplex en daarnaast ook nog hele leuke collega’s hebben. Binnen de OK van Medisch Spectrum Twente kan dat!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-7-2021
Aantal uur
36
Vervaldatum
31-12-2021
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Anesthesiemedewerker op de operatiekamer ben je onmisbaar in het operatieteam. Je begeleidt patiënten, verzorgt anesthesiematerialen en weet precies wat de behandeling van de patiënt inhoudt. In een intensieve samenwerking met de Anesthesioloog ben jij zijn/haar ogen en oren, waar hij/zij blind op kan vertrouwen, voor, tijdens en na een operatie. Vanzelfsprekend zorg je ook voor de medicijn- en infuusvloeistoftoediening en de bewaking van de patiënt: je observeert, analyseert en stuurt bij waar nodig. Dit alles binnen alle voorkomende specialisme met uitzondering van Cardio chirurgie, waarbij er mogelijkheden zijn om dit op basis van roulatie uit te voeren. Als onderdeel van het operatieteam werk je binnen MST op doordeweeks dagen overdag en ’s avonds in de vorm van 8-uursdiensten. ’s Nachts en in het weekend werken we op basis van bereikbaarheid.


Ontwikkeling- en deskundigheidsbevordering is een belangrijk onderdeel van je loopbaan binnen MST. Als Anesthesiemedewerker binnen MST betekent dit, dat je naast het werk binnen het operatieteam, ook mogelijkheden hebt om individuele werkzaamheden uit te voeren binnen de pre-operatieve screening (POS), waarbij je patiënten die een electieve ingreep ondergaan screent en voorlichting geeft. Of er zijn mogelijkheden om als lid van het traumateam aan de slag te gaan, waarbij je assisteert bij de opvang van trauma’s op de SEH. Ook optreden als lid van het APS-team behoort tot een mogelijkheid, waarbij je streeft naar een zo optimaal mogelijke pijnbestrijding bij operatiepatiënten. Daarnaast zou je ook nog de vervolgopleiding Sedatie Praktijk Specialist kunnen volgen. Kortom er liggen vele mogelijkheden voor jou in het verschiet binnen MST!

Functievereisten

  • Diploma anesthesiemedewerker;
  • Enthousiaste, flexibele en collegiale instelling;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

De Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst voor een jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd

Ingangsdatum: Zo spoedig mogelijk

Arbeidstijd: 36 uur per week

Salaris: FWG 55

CAO: Ziekenhuizen

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

MST is een topklinisch ziekenhuis in Twente met een compleet zorgaanbod van basiszorg, topklinische zorg en in een aantal vakgebieden op academische niveau. MST is een opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen en verricht veel wetenschappelijk onderzoek. MST is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is een van de zeven Santeon ziekenhuizen die nauw samenwerken om de zorg te verbeteren door van elkaar te leren. Het verzorgingsgebied van MST bestaat uit 263.000 inwoners. Er werken circa 3.700 medewerkers, onder wie 235 medisch specialisten waarvan 8 hoogleraren.


Werkomgeving

Binnen Medisch Spectrum Twente is de Hotfloor, op de 3e verdieping, de plek waar ons moderne Operatiecomplex te vinden is. Onze 14 Operatiekamers bestaan onder andere uit 11 Algemene kamers, 3 kamers voor de Cardio Chirurgie en 1 Hybride kamer. Jaarlijks vinden er zo’n 15.000 operaties plaats binnen alle voorkomende specialismen, onder andere ook cardiochirurgie.


Ons totale team bestaat uit 40 Anesthesiemedewerkers die in teamverband binnen de OK werkzaam zijn, maar ook ingezet worden bij de Pre-Operatieve Screening (POS) of de Acute Pijn Service (APS). Binnen het team staat het sociale aspect en humor centraal. Een terrasje pakken barbecueën met elkaar of gewoon gezellig koffiedrinken in de koffiekamer zijn een aantal voorbeelden die binnen dit team heel normaal zijn. Als nieuwe collega staat je dan ook een warm welkom te wachten en je voelt je vast snel opgenomen in ons enthousiaste en energieke team van collega’s.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Medisch Spectrum Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000