ANIOS Longziekten

Wil jij ervaring opdoen met alle gebieden van het vak Longziekten? En werken in een groot topklinisch ziekenhuis met ook veel gezellige collega A(N)IOS? Medisch Spectrum Twente zoekt een ANIOS Longziekten.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-6-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als ANIOS Longziekten houd je je bezig met afwisselende klinische werkzaamheden op de afdeling en de opvang van patiënten op de SEH. Je werkt onder supervisie en leert alle aspecten van het werken op de verschillende gebieden van longziekten goed kennen zoals oncologie, infectieziekten, slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen en astma en COPD.

Samen met je collega ANIOS en AIOS verzorg je de diensten. Er is mogelijkheid om in een later stadium mee te solliciteren voor een opleidingsplaats. Tevens sluit de vergaarde kennis ook goed aan op het curriculum van de huisartsenopleiding.

Functievereisten

  • Een diploma basisarts
  • Een enthousiaste werkhouding met een flexibele instelling
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure

Aanbod

  • Veel afwisseling in zorg en (operatieve) behandelingen en alle ruimte om je verder te ontwikkelen.
  • Een collegiale en informele werksfeer en een goed opleidingsklimaat.
  • Een modern nieuw ziekenhuis midden in het centrum van Enschede met nauwe samenwerking met de Universiteit Twente.
  • Salariëring volgens CAO ziekenhuizen afhankelijk van werkervaring.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Op de afdeling Longziekten werken acht longartsen, een longfysioloog en tien arts-assistenten, waarvan een deel in opleiding is tot longarts. Er heerst een veilig en prettig opleidingsklimaat voor zowel ANIOS als AIOS longziekten.


Tevens zijn er vanuit de cardiologie, interne geneeskunde en reumatologie regelmatig stagiaires voor een longstage en daarnaast leveren wij een bijdrage aan de universitaire opleiding technische geneeskunde. Ook is er een dagelijkse samenwerking met afdelingen zoals radiologie, (Thorax)chirurgie, cardiologie, interne geneeskunde, neurologie, KNO, radiotherapie en microbiologie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Medisch Spectrum Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000