(Junior) Manager Corporate Finance

Ben je al een aantal jaren werkzaam binnen het werkgebied Corporate Finance? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij jij je bezig houdt met fusies, overnames, bedrijfsoverdrachten en complexe financieringsvraagstukken? Neem dan de volgende stap in jouw carrière en ga aan de slag bij Mazars in Twente als (Junior) Manager Corporate Finance.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-4-2020
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als (Junior) Manager Corporate Finance maak je onderdeel uit van een toegewijd team van Corporate Finance specialisten in Enschede, en val je onder de afdeling Financial Advisory Services (FAS) van Mazars Nederland.


Als (Junior) Manager Corporate Finance begeleid en adviseer jij ondernemers en investeerders bij Corporate Finance vraagstukken. Je bent verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden op het gebied van Corporate Finance, zoals het opstellen van informatiememoranda en het uitvoeren van marktanalyses. Je voert samen met meer ervaren collega’s gesprekken en onderhandelingen met onze cliënten en de potentiële kopers en verkopers. Kennis van het overnameproces is essentieel. Vanuit oprechte interesse bouw je aan diepe lange termijn relaties en draag je bij aan duurzaam succes voor onze cliënten.


Je werkt in een compact en ambitieus team met korte lijnen en zal direct onder de begeleiding van een senior manager of partner werken. Je levert een belangrijke bijdrage aan kwalitatief hoogwaardige en pragmatische adviezen die voor onze cliënten het verschil maken. Je toont ondernemerschap. Zo draag je bij aan de ontwikkeling van onze Corporate Finance praktijk en ons team.

Functievereisten

 • Een universitaire of hbo opleiding Bedrijfskunde, Accountancy of Bedrijfseconomie
 • 3 tot 6 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring bij een Big 4 kantoor of een Corporate Finance Boutique is een pre
 • Aantoonbare affiniteit met Corporate Finance en DGA’s en/of Private Equity
 • Flexibel en bereid een extra stap te zetten voor onze cliënten
 • Sterke analytische en communicatieve vaardigheden
 • Uitstekende sociale- en commerciële vaardigheden
 • Gedreven in het ontwikkelen en onderhouden van lange termijn relaties

Aanbod

Een uitdagende baan met een steile leercurve in een informele, open en collegiale werksfeer. Er is voldoende ruimte en aandacht voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de vrijheid om je eigen weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn. Wij hebben een uitstekende studieregeling en er zijn doorgroeimogelijkheden. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en begeleiding en coaching. Dat maakt werken bij Mazars waardevol en inspirerend.


Verder bieden wij:

 • Markconform salaris
 • Leaseauto + NS Business Card
 • Premievrij pensioen
 • Goede werk-privé balans

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Mazars. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zuiderval 60
7543 EZ ENSCHEDE
053-852 22 22