Manager Audit & Assurance

Haal jij, net als Mazars, je motivatie uit de publieke functie die je als accountant vervult in het maatschappelijk verkeer? Ga dan aan de slag bij Mazars Enschede als Manager Audit & Assurance.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-8-2018
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Haal jij, net als wij, je motivatie uit de publieke functie die je als accountant vervult in het maatschappelijk verkeer? Ga dan aan de slag bij Mazars Enschede als Manager Audit & Assurance.


Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het controleteam een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.


Binnen jouw functie als Manager Audit & Assurance houd je je onder andere bezig met de complexere controlewerkzaamheden bij uiteenlopende organisaties. Daarbij bespreek je jouw bevindingen met de collega’s om samen de toegevoegde waarde voor de klant te verhogen. Daarnaast koppel je de bevindingen terug aan de klant, waarmee je invulling geeft aan je maatschappelijke rol en informatieplicht. Je geeft leiding aan het controleteam en begeleid de diverse werkzaamheden. Daarnaast onderhoud je contact met andere betrokken disciplines binnen onze organisatie en het internationale netwerk. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoer, evaluatie en rapportering van controleopdrachten. In deze rol ben je je bewust van de maatschappelijke rol die je vervult binnen dit vakgebied en weet je de verbinding te maken tussen verantwoording afleggen en verantwoording nemen.

Functievereisten

 • Een afgeronde opleiding tot Register Accountant – RA
 • Ongeveer 7 tot 10 jaar werkervaring in de controlepraktijk
 • Affiniteit en ervaring met controlewerkzaamheden 
 • Professioneel kritische houding, integer en ambitieus 
 • Je beschikt over coachende, analytische en adviesvaardigheden
 • Communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer 
 • Je haalt energie uit de afwisseling in je werk, waarbij je te maken hebt met een grote diversiteit aan klanten

Aanbod

Mazars biedt je een prachtige carrière met aandacht voor coaching en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal een goede werksfeer met betrokken collega’s. Binnen deze functie biedt Mazars je de mogelijkheid om invulling te geven aan jouw wensen en voorkeuren. Wil je je bijvoorbeeld specialiseren in een bepaalde sector of ga je liever voor een breed georiënteerde klantenkring? En heb je de ambitie om andere activiteiten buiten het vak te ontplooien? Dan kijken wij graag met jou naar de mogelijkheden.


Verder bieden wij: 


 • Marktconform salaris
 • Goede coaching & begeleiding
 • Goede werk-privébalans
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden
 • Premievrij pensioen

Bedrijfsprofiel Mazars Groep

Mazars is een internationaal en onafhankelijk accounting en advieskantoor. Bij ons start je jouw professionele carrière in een open internationale omgeving, met iedere dag een nieuwe uitdaging. Successen deel je met je team en je krijgt snel de verantwoordelijkheid om je eigen keuzes te maken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?

Wilt u op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijft u zich dan hier in!

Meer informatie

Zuiderval 60
7543 EZ ENSCHEDE
053-852 22 22