Ervaren Toezichthouder/Boa – APV & Bijzondere wetten

Gemeente Losser is op zoek naar een Ervaren Toezichthouder/Boa – APV & Bijzondere wetten. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Samen met je collega’s zorg je voor een leefbaar, veilig en schoon Losser. Als Toezichthouder/Boa zet je je vooral in op de thema’s: alcohol, evenementen, kansspelen, ondermijning, reclame en meldingen openbare ruimte (kleine ergernissen, maar groot in beleving).


Hiervoor voer je o.a. themagerichte en cyclische controles uit bij bedrijven, instellingen en panden. Ook het mede organiseren van de MIA controles behoren tot je takenpakket. Je spreekt bedrijven en mensen aan en maakt de afweging of je preventief of handhavend optreedt. De ene keer los je het op met een goed gesprek en de andere keer handhaaf je via bestuursrecht, strafrecht of beide. Je bent in staat de overtreder het hoe en waarom hierover uit te leggen. Je verzorgt ook de administratieve afhandeling daarvan.


Naast deze taken, ben je vooral ook een gastvrije vraagbaak voor ondernemers, inwoners en collega’s. Naar je collega Boa’s pak je de rol als vraagbaak/mentor actief op.

Functievereisten

  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een (soort)gelijke functie. Ervaring in bestuursrechtelijke handhaving, ondermijning en de Alcoholwet is een pre.
  • Mbo-opleiding of aantoonbaar werk- en denkniveau.
  • Geldig getuigschrift Boa.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • En je vindt het logisch dat je onregelmatige diensten draait (avond en weekenden).


Als persoon ben je klantvriendelijk, stressbestendig, zorgvuldig en beschik je over een gezond relativeringsvermogen. Je toont initiatief en werk je gemakkelijk samen met diverse disciplines. Daarnaast ben je communicatief vaardig, zowel in woord als op schrift en vind je het leuk om in een team te werken. En ….. als het erop aan komt, toon je lef en begrip, ben je duidelijk en blijf je klantvriendelijk.

Aanbod

De functie is voor 36 uur per week en je krijgt een contract voor 1 jaar. Bij goed functioneren zetten we dit na het jaar om naar een vast dienstverband.


Je krijgt een salaris tussen de € 2.521, – en € 3.645, -bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 8). De inpassing is afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring. Vooralsnog kun je, onder voorwaarden, na verloop van tijd de uitloopschaal bereiken. Onregelmatigheidstoeslag hoort uiteraard bij onregelmatig werken.


Daarnaast krijg je een vrij besteedbaar keuzebudget van 17,05%. Je mag zelf weten wat je hiermee doet, bijvoorbeeld meer salaris, meer vrije dagen of een opleiding volgen. Eventuele reiskosten kun je uitruilen met je IKB (individueel keuze budget).

Bedrijfsprofiel

Bij ons werk je in een informele en collegiale werksfeer samen met en voor de samenleving. Kom je bij ons werken dan zet jij je elke dag in voor de inwoners, ondernemers en instellingen van de prachtige dorpen Beuningen, De Lutte, Glane, Losser en Overdinkel.


Wij hebben daarbij het uitgangspunt dat de samenleving als eerste aan zet is (eigen verantwoordelijkheid). Je zorgt er samen met jouw collega’s voor dat we toegankelijk, dienstverlenend en vooral ook duidelijk zijn. Onze kernwaarden zijn vertrouwen, verantwoordelijkheid, flexibel en verbonden. We zoeken collega’s die oog en oor hebben voor de maatschappij en voor elkaar. En werken vanuit de Bedoeling geen onbekende is!


Ons team

Het team Plannen, Vergunnen en Handhaven is verantwoordelijk voor de planvorming, vergunningverlening en naleving van de Omgevingswet, APV en Bijzondere wetten.


Ons team bestaat uit 25 mensen, we hebben onderling veel contact, helpen elkaar, sparren over lastige casussen en er is altijd iemand om op terug te vallen. We helpen elkaar te groeien doordat we openstaan voor feedback. Het team heeft als leidende principe: Samen-werken aan maatwerk, alleen er blijven grenzen! En specifiek voor Toezicht & Handhaving de slogan: Oppakken & Doorpakken!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Losser. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!