Verzorgende 3IG

Wil jij als verzorgende IG onze thuiszorgcliënten ondersteunen, zodat ze op hun eigen manier zoveel mogelijk kunnen genieten van het leven en met eigen verantwoordelijkheid keuzes kunnen maken?


Dan heeft Livio nu dé baan voor jou: Verzorgende IG extramuraal

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-11-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je bent veel op pad om zelfstandig jouw cliënten te bezoeken en ze te ondersteunen bij dagelijkse activiteiten, zoals medicatie, voeding en verpleegtechnische handelingen. Dat je bij de cliënten thuis komt zorgt ervoor dat je heel afwisselend werk hebt en ook wel eens moet improviseren. Je stimuleert en activeert de cliënt om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren en op zijn of haar eigen manier plezier aan het leven te hebben. Daarnaast observeer en controleer je de lichamelijke conditie ter bevordering van het welzijn van de cliënt. Je komt in je eentje bij de cliënt over de vloer en die zelfstandigheid vind je heerlijk. Tegelijk houd je de lijntjes met jouw team kort, omdat je graag samen de beste zorg biedt. Binnen het hechte team staan jullie voor elkaar klaar en zorgen jullie voor een goede rapportage en overdracht naar elkaar. Je bent digitaal vaardig en weet tegelijk ook wanneer een warme overdracht effectief is.

Functievereisten

 • Je helpt en verzorgt graag mensen;
 • Je maakt makkelijk contact en voelt aan wat een cliënt nodig heeft;
 • Je hebt ervaring in het verstrekken van medicatie en verpleegtechnische handelingen;
 • Je bent flexibel en je houdt ervan om op wisselende tijden te werken.
 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding in de richting van Verzorgende IG (niveau 3);
 • Je hebt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Aanbod

We hebben oog voor jouw individuele eigenschappen en behoeften, zodat jij je met hart en ziel kunt inzetten. Met de Livio Academie heb je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en je deskundigheid actueel te houden. Daarnaast bieden we je:


 • Salaris van minimaal €2.153,-  en maximaal €2.937,-  op basis van 36 uur, conform CAO VVT FWG 35 (inschaling op basis van werkervaring);
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Onregelmatigheidstoeslagen van 22% tot 60% bovenop je uurloon;
 • 25 vakantiedagen met 35 extra bovenwettelijke uren (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een uitgebreid Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden, kortingen op zorgverzekeraars, verzekeringen of een fitnessabonnementen;
 • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.

Bedrijfsprofiel LIVIO

Wij zijn Livio, één van de grotere zorgaanbieders in Enschede, Haaksbergen en Berkelland. Verspreid over negen locaties vind je onze woonzorgcentra. We hebben twee verpleeghuizen met somatiek, psychogeriatrische zorg (PG), PG jong dementerenden, geriatrische revalidatiezorg (GRZ), lichamelijk gehandicapten proces (LG) en tijdelijke opname afdeling (TOA). Daarnaast hebben we zeven locaties met kleinschalige woonvormen en bieden we een locatie met revalidatiezorg. Ook vind je onze medewerkers in de wijk voor het bieden van thuiszorg. We zijn een dynamische organisatie met een breed aanbod, multidisciplinair teams en een uitgebreide academie met trainingen en e-learning modules. Dat biedt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je kennis te verbreden. Zo werken we met 2200 collega’s en 1000 vrijwilligers iedere dag aan een mooie dag. Voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Livio. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boulevard 1945 460
7511 AL ENSCHEDE
053 488 1200