Stage: Internetmarketing

Wil jij samenwerken met collega’s met verschillende achtergronden en vind je het interessant om een bijdrage te leveren aan ons werk? Wil je leren van expertise, maar neem je zelf ook de nodige kennis of ervaring mee? Dan kan Limesquare wel eens dé plek zijn voor jou om af te studeren of stage te lopen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-11-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als stagiair internetmarketing ben je bij Limesquare een volwaardige collega en ga je werken aan je SEA skills. We bieden jou de vrijheid om te werken aan je opdrachten en jezelf te ontwikkelen. Daarbij kun je rekenen op de hulp en begeleiding van onze SEA en SEO experts. Als het even kan, maken wij ook graag gebruik van jouw kennis en vragen we je mee te werken aan onze toffe opdrachten.

Bedrijfsprofiel LimeSquare

We delen kennis


We zijn specialisten op het gebied van creatie, webdevelopment en internetmarketing. Vanuit een inspirerende werkomgeving delen we onze specifieke kennis en halen we bij iedere opdracht het beste uit onszelf én het team. Samen zijn we Limesquare.


Je krijgt de mooiste werkplek


Niet alleen de mooiste werkplek van Twente, ook de hoogste! Ons kantoor vind je op de tiende verdieping van de Expo toren in Hengelo. Een geweldige plek om te werken, waar altijd een goede vibe hangt en je eenvoudig de high lights van Twente spot.

De gezelligste collega’s


Samen werken aan een opdracht, uit je dak gaan tijdens citytrips of de week afsluiten met de vrijdagmiddagborrel. Bij alles kun je rekenen op een stel gezellige collega’s die heel goed aanvoelen wanneer het tijd is voor een beetje humor.


Persoonlijke groei


Vertrouwen, aandacht en feedback is bij ons de basis van alles. Of dat nu gaat om een website, een campagne, een huisstijl of om jou, onze nieuwe collega. In combinatie met de vrijheid die we je bij Limesquare bieden is dit klimaat ideaal om persoonlijk te groeien.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Limesquare. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo
074 792 00 34