Werkvoorbereider

Leferink is op zoek naar een Werkvoorbereider bij KP interieur.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-7-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Jij bent de schakel tussen ontwerp en productie en beschikt over een sterk ruimtelijk inzicht. Met jouw technische uitwerking weten je collega’s precies wat te doen. Je bent gewend procesmatig te werken, en wordt niet nerveus van deadlines. Je hebt interesse in materialen en volgt (duurzame) innovaties op dit gebied. Je bent communicatief sterk en werkt graag in teamverband. Wij geven jou vrijheid en goede software om jouw werk optimaal te kunnen doen. Je wordt onderdeel van het team van KP Interieur en Leferink. Vanwege onze groeiambitie kijken we uit naar jouw eerst werkdag bij ons. Welkom bij KP Interieur!

Functievereisten

  • een opleiding MBO niveau 4 ontwerpend meubelmaker of HBO richting bouwkunde.
  • ervaring in de (interieur)bouwsector, bij voorkeur in de werkvoorbereiding.
  • inkoopkwaliteiten en bent stressbesteding.
  • de ambitie om jouw keuzes te presenteren aan collega’s en klanten.
  • het in je om eventueel ook het creatieve proces op te pakken of compacte opdrachten op locatie te begeleiden.

Aanbod

  • jou een eigen werkplek in onze gloednieuwe Werkfabriek waar we samen werken aan prachtige projecten voor klanten in heel Nederland.
  • een studiebudget om je kennis en vaardigheden nog verder te ontwikkelen.
  • jou prima arbeidsvoorwaarden bij een sterk familiebedrijf.
  • een warme plek in ons team, waar humor en gezelligheid vaste waarden zijn.
  • ruimte om je authentieke zelf te zijn.

Bedrijfsprofiel Leferink

KP Interieur levert hoogwaardig maatwerk interieur aan de zakelijke markt, overheden, musea, het onderwijs en particulieren. Met zo’n dertig collega’s zijn we groot genoeg om alles in eigen beheer te maken, en klein genoeg om optimaal betrokken te zijn. Daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog. KP Interieur voert regelmatig de regie tijdens het bouwproces en is sterk in procesbeheersing. We werken samen met vaste partners, niet in de laatste plaats met onze directe collega’s bij Leferink; een turnkey projectinrichter die de mens centraal stelt. Bij Leferink en KP Interieur werken zo’n 50 collega’s met elkaar samen, een familiebedrijf waar we trots zijn op ons werk. We werken vanuit locatie De Werkfabriek in Haaksbergen en de productielocatie van KP Interieur in Emmen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Leferink. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Tolstraat 35
7482 DC HAAKSBERGEN
053 - 573 30 00