Analist Moleculaire Microbiologie en Serologie

Ben jij de DNA Match van LabMicTA in Twente? Zij zoeken een Analist Moleculaire Microbiologie en Serologie. 


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-12-2020
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als analist moleculaire microbiologie en serologie (MSV) verricht je zowel zelfstandig als in teamverband uiteenlopende diagnostische werkzaamheden waarbij je werkt met de laatste technieken en methodes. In eerste instantie ga je aan de slag met het aannemen, inzetten en uitvoeren van COVID-19 onderzoeken, op termijn kun je ook worden ingezet voor de andere MSV analyses.

Functievereisten

Je bent in staat om systematisch en nauwkeurig te werken, en je gaat uiteraard integer om met materialen en gegevens van patiënten. Daarnaast heb je zowel een goede mondelinge als schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en ben je niet bang voor verandering. Je hebt een afgeronde HLO-opleiding richting medische microbiologie en je hebt werkervaring opgedaan binnen een medisch laboratorium.

Aanbod

Wanneer je bij ons komt werken, kom je in dienst voor bepaalde tijd (halfjaarcontract) en je ontvangt naast de reguliere arbeidsvoorwaarden (Cao ziekenhuizen) ook interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mogelijkheden voor verdere (professionele) ontwikkeling.

Bedrijfsprofiel LabMicTA

Wat het werken bij LabMicTA nou zo leuk maakt? Bijvoorbeeld als expert in je vakgebied met de nieuwste apparatuur en technieken een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheidszorg! LabMicTA is een modern medisch microbiologisch laboratorium, ISO15189 geaccrediteerd, gevestigd in Hengelo. Als gevolg van de uitbreiding van de activiteiten voor de COVID-19 onderzoeken zijn we op zoek naar extra analisten MSV.


Je wordt collega van zo’n 130 bevlogen collega’s, en samen zetten we ons in voor de patiëntenzorg. Onze analisten denken actief mee over kwaliteitsverbeteringen en hebben affiniteit met analytische apparatuur en geautomatiseerde werkprocessen. Samen zorgen we voor een informele en tegelijkertijd zeer professionele werkomgeving waar jij je snel op je plek zult voelen!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van LabMicTA. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boerhaavelaan 59
7555 BB HENGELO
+31885374200