Content marketeer

Je bent een creatieve denker en taal is helemaal jouw ding. Kroon Oil verkoopt een technisch product met een hoge emotionele waarde binnen de doelgroep. Als contentmarketeer weet je mensen uit onze verschillende doelgroepen met woorden en waardevolle content te bewegen. Jouw werkdag staat dan ook vooral in het teken van het uitdenken van content, het creëren van goede teksten en het optimaliseren van onze marketing & communicatie activiteiten.

Kroon Oil is op zoek naar een content marketeer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In deze brede rol met veel uitdaging, verantwoordelijkheid en impact, kom je in aanraking met veel dimensies van marketing. Voornamelijk b2b, maar ook b2c. Ben jij iemand die met nieuwe ideeën komt en pak jij uitdagende projecten op van A tot Z? Dan krijg je daar bij Kroon-Oil B.V. alle ruimte voor.


Op de afdeling marketing & communicatie word je onderdeel van het marketingteam dat bestaat uit een marketingmanager, grafisch vormgevers en contentspecialisten. Daarnaast werk je nauw samen met collega's van andere afdelingen. Het marketingteam werkt met veel passie en toewijding aan vele vernieuwende- en creatieve projecten. De marketingmanager vertrouwt hierbij op jouw expertise en geeft je de vrijheid en verantwoordelijkheid om alles uit jezelf te halen.

Functievereisten

 • Je bent proactief, stressbestendig, hands-on en flexibel.
 • Je voelt je helemaal in je nopjes met het schrijven en redigeren van waardevolle teksten over technische producten en concepten. Dit zowel on- als offline en voor interne applicaties.
 • Je bent in staat creatieve input om te zetten tot concrete acties.
 • Je hebt kennis van mediakanalen en communicatietechnieken, SEO copywriting kent voor jou geen geheimen.
 • Je bent een uitblinker op het gebied van communicatie in het Nederlands en Engels. Overige talen is een pré.
 • Je hebt ruime ervaring op het gebied van communicatie en marketing op HBO werk- en denkniveau.
 • Door jouw enthousiasme ben je in staat te inspireren en anderen mee te krijgen.
 • Gezien onze producten is het een pré als je affiniteit hebt met techniek (auto, motor)

Aanbod

 • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een hardwerkend team
 • Een professionele werkomgeving met leuke collega’s die elkaar versterken.
 • Een informele, collegiale en resultaatgerichte cultuur
 • De juiste tools om jouw werk te kunnen doen.
 • Naast een goed salaris betalen wij je volledige pensioenpremie, dragen bij aan je sport abonnement en hebben we regelmatig leuke bedrijfsuitjes
 • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en de mogelijkheid om in overleg deels thuis te werken.
 • 31 vakantiedagen per jaar

Bedrijfsprofiel Kroon-Oil

Kroon-Oil is een groeiend en dynamisch bedrijf dat al sinds 1906 staat voor Hollandse kwaliteit. We gaan de hele wereld over en dat succes is niet alleen te danken aan een hoogstaand en kwalitatief goed product, klanten kiezen Kroon-Oil ook vanwege onze service. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Om dat te bereiken is teamwork van essentieel belang. Samen staan we sterk en tillen we ons product naar een zo hoog mogelijk niveau. Kom jij ons team versterken? Wij verwelkomen je graag!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Kroon Oil. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Dollegoorweg 15
7602 EC ALMELO
+31 (0)546-818165